4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Imi puteti spune si mie unde g...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Imi puteti spune si mie unde gasesc bara spate ca asta?

Imagini atasate

A intrebat starboy (320 puncte) acum 11 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani s-ar putea sa nu gasesti, din cate vad asta e facuta la comanda, impreuna cu aripile spate ca sa urmeze linia si probabil tot kit-ul masinii e pe comanda, deci slabe sanse sa gasesti, iar poza pare facuta in SUA deci....poti incerca pe ebay dar nu stiu ce sa zic, iti urez bafta
0 voturi
A raspuns starboy (320 puncte) acum 11 ani Am vazut la mai multe golfuri bara dinasta
0 voturi
A raspuns Santi_Rafael (10,930 puncte) acum 11 ani Salut,eu nu am mai vazut asemenea bara,si sustin ideea colegului de mai sus,ca este facuta la comanda,ai doua variante:
1.Cauta,si cauta,si cauta,pana gasesti apoi cumpara bara,eventual kit-ul. PS: Nu stiu cat ar putea costa dar nu te astepta la 200 de euro.Eu zic ca ajunge mult mai mult.
2.Arata-i poza unui tinichigiu bun,mergi cu masina la el,si spune-i ce vrei,iar el va incerca sa iti faca la fel,sau cel putin asemanator.
Sunt multi care pot face asa ceva si mai ales de calitate.Pentru asta cauta pe forum , o sa gasesti sigur pe cineva din orasul tau.Mult succes.
+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Daca este sa ne luam dupa linia porbagajului, este destul de limpede ca e custom. Un tinichigiu bun, la un pret corect, ti-ar putea face una din cateva poze, cu conditia sa-i lasi masina un interval suficient de timp.
0 voturi
A raspuns EcKoD2 (180 puncte) acum 11 ani este bara r line,se gaseste destul de greu la noi,caut si eu aceeasi bara s-o cumpar