4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Nu baga caldura?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Nu baga caldura?

Am o problema la un VW Passat 1.9 TDI 101CP AVB din 2003 in urma cu 2 zile am schimbat termostatu deoarece nu se ridica acul la apa la 90 grade si nu dadea caldura.Am schimbat termostatul si apa se ridica acum la 90 de grade si ramane acolo , dar caldura tot nu da , de ce ? Termostatu a fost blochat pe deschis . Daca stie cineva de ce nu da caldura sa imi zica , repet apa la 90 de grade sta acum !! Multumesc.
A intrebat ionutbadboys97 (420 puncte) acum 6 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 6 ani verifica robinetul de la radiator caldura si vezi daca circula apa calda pe returul de la vas expansiune

Comentarii:

A comentat ionutbadboys97 (420 puncte) acum 6 ani Multumesc de raspuns
+1 vot
A raspuns autodre (13,570 puncte) acum 6 ani Poate fi radiatorul de căldură habitaclu înfundat sau nu lucrează clapeta de aer cald /rece(actuator clapetă dacă este climatronic)

Comentarii:

A comentat ionutbadboys97 (420 puncte) acum 6 ani Da este climatronic , dar problema este ca da caldura dar ca si cand s-ar chinui , aerul nu e foarte foarte cald . Temperatura am puso pe HI ....aerul este un pic caldut atat :D
+1 vot
A raspuns autodre (13,570 puncte) acum 6 ani Caută motorașul sub bord care schimbă cald/rece și vezi dacă acționează când comuți hi/lo. Dacă nu, este blocat. Am mai mutat manual, decomectand tija de la actuator pentru rezolva problema pe moment, până la înlocuirea motorașului. Dacă funcționează, cel mai probabil este radiatorul de vină.
Verifică și dacă sunt la fel de calde cele 2 furtune ce ajung în bord

Comentarii:

A comentat ionutbadboys97 (420 puncte) acum 6 ani Ok multumesc de raspuns !!