4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Posesori de golf 5 gti ?!? Nis...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Posesori de golf 5 gti ?!? Niste pareri va rog frumos !?

Vreau sa achizitionez un g5 gti . vreau parerile posesorilor . la ce kilometrii sa il cumpar ? sa nu depaseasca 150k? cat de rigida este suspensia ? am inteles ca de la schimb la schimb se mai completeaza cu ulei pt ca mananca ulei asa este ? cat consuma pe oras ? cat de fiabil este ? si mai ales ce cutie de viteze este mai okei ? dsg.ul este foarte bun din cate am inteles dar mai au si probleme .
A intrebat FaNNNvw (830 puncte) acum 9 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns georgedaniel.constandache.1 (220 puncte) acum 9 ani salut daca vrei sa achizitionezi un golf5  ti cosilio sa cumperi 1.9 105 cai putere ca eu il lam de 4 ani si nu am avut nici o problema si a fost cumparat la 160000km si acum am235000 fara probleme pt ca golf 5 motor 2.0 tdi au probleme  pt un prieten il are si aproape e in fiecare saptamana la service..

Comentarii:

A comentat FaNNNvw (830 puncte) acum 9 ani am un prieten cu golf 5 1.9 tdi 105 cai . L.am condus . a1a trage binisor se simte cuplu de diesel dupa ce schimbi a2a moare tot cuplul nu se mai simte nimic pana intra iar turbina ... iar la drum lung consuma ft bine mai mult de 220 nu prinde si de la 180 urca ft greu .... si sincer vroiam benzina si ceva mai puternica.
A comentat gabi1904 (270 puncte) acum 7 ani Ce treaba are diesel cu GTI? Ti "COSILIO" sa nu mai mananci rahat... nu e frumos, si iti mai si pute gura... parerea mea ,nu te baga unde nu ai habar. =))
–1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Are ceva dreptate oricum colegul cu diesel..... infine.
Km conteaza mai putin, depinde cat de uzat a fost motorul. Iti aduc om cu 60.000 km reali care motorul e PRAF! Si nu unul, ci o gramada. Oricum o duci pe tester inainte de cumparare.
Foarte rar se completeaza ulei......... Consum de 13-14% mers normal in oras, extern 8-9% la un mers relativ ! normal. Fiabilitate ok, nu extraordinara. Dc dsg este o cutie pe placul meu cel putin si ok !

Comentarii:

A comentat FaNNNvw (830 puncte) acum 9 ani Diselurile sunt cam problematice . pe langa consumul putin mai redus decat la benzina ( ma refer in oras nu afara ) sunt si pretentioase se infunda egr mai apar probleme la turbina injectoar/e .... Motorul pe benzina este foarte sanatos si plus de asta mai sprinten ... ca nu are el cuplu de diesel cand ii intra turbo e partea a2a dar asa fi mult mai multumit sa trec pe o masina pe benzina de la una tot pe benzina . oricum om cu tester iau dupa mine normal .. Cat despre cutie as lua automata e si mai comoda si plus de asta o automata nu ai cum sa o omori niciodata cum omori o manuala ... Chiar daca mergi manual din maneta sau padele cand intra pe rosu schimba singura oricum putin mai sus de cum schimba pe sport .
A comentat FaNNNvw (830 puncte) acum 9 ani consumul nu ma sperie la ce performante am auzit/vazut ca are masina . Mai ales ca masina mea imi consuma 10L% in oras
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Deci cred ca nu ai inteles sau sti despre diesel/benzinar. Dieselul are durata mai MARE de viata si se strica mai GREU decat benzinarul !!!! Asta daca nu esti ``bou`` sa mergi cu ea numai subturata sa se strice turbina. Daca ii mai dai din cand in cand in ``gura`` si ai consumabilele toate schimbate la timp........ nu ai probleme cu dieselul, mai degraba cu benzinarul.
A comentat FaNNNvw (830 puncte) acum 9 ani ai dreptate . dar acum depinde de diesel din ce an este si cum a fost intretinuta . la fel si benzina . ca nu ai deunde sa stii daca a schimbat ala uleiul la timp sau daca a mers 2-3000km peste schimb filtre etc sau mai ales obsedati de consum sa le infunde sa bbage o gramda de bani ...
A comentat FaNNNvw (830 puncte) acum 9 ani acum fiecare ce ii place . diesel sau benzina . gusturile nu se discuta . mersi de sfat oricum
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Corect ! Bafta la gasirea masinii care sa te multumeasca sufleteste si in primul rand DRIVE SAFE !!!!
0 voturi
A raspuns viktorduka (140 puncte) acum 7 ani golf 5 gti am eu ... nu se compara cu diesel . fi serios golf 5 gti dsg 0>100 6.9 sec..
0 voturi
A raspuns crimaindirect (140 puncte) acum 6 ani nu iti recomand mk5 gti sunt model rar