4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Pot face distributia acasa?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Pot face distributia acasa?

Buna ziua .....am un golf 4 din 98 1,4 16 V ...as putea face distributia acasa  ...

ce scule m ar ajuta ....orice ...

Multumesc!!!
A intrebat epure.danutz (780 puncte) acum 8 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 8 ani salut   !    eu zic sa nu te bagi ! din cate stiu eu are 2 curele de distributie acest motor( asa stiu eu ) ! si mai este ceva ! trebuie intinsa la o anumita forta ! daca este prea slaba sare de la punct , daca este prea stransa se rupe mai repede ! la un service cat de cat bunicel exista un aparat cu care masoara cat este de intinsa cureaua ! acasa nu cred ca il faci rost ! eu zic sa nu te bagi la distributie !
0 voturi
A raspuns untergraben (11,800 puncte) acum 8 ani Da o poti face ....PRAF.
+1 vot
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 8 ani

editat de workaholic_ro acum 8 ani

Am schimbat distributia la un motor V6 cu 24 de supape, patru axe cu came si trei curele dintate. Prima si fara asistenta de specialitate. Era nevoie de un set de scule dedicate, pe care nu le-am avut , asa ca le-am improvizat sau inlocuit cu diverse alte chestii. Asa ca se poate. Dar trebuie instructiuni precise si o oarecare indemanare; fiecare motor are particularitatile lui. In principiu, gasesti toate informatiile pe forumuri. Daca ai rabdare si un pic de minte, nu te grabesti si nu te enervezi n-ai de ce sa nu poti. Desigur ca trebuie ceva experienta in mecanica de orice fel daca nu auto, iar cunoasterea detaliata a functionarii motorului  e un mare plus.

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 8 ani corect, si aia din service sunt tot oameni si lucreaza tot pe baza unor principii de baza, restul vine din experienta si logica...dar la un amarat de 1.4 nu e mare inginerie, bineinteles daca a mai pus mana inainte pe vreo cheie...