4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > pot pune nr de italia inapoi?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Pot pune nr de italia inapoi?

Intrebarea mea este:un prieten a adus un passat brak din 2000 din italia dar ia expirat de curând asigurarea si ia scos numere rosi. Eu vreau sa o cumpar de la el dar voiam sa o mai tin pe italia pana mai strang ceva bani de taxa. Pot sa pun din nou nr de italia si sa fie ok itp mai are pana in 2015dar cu asigurarea cum ramane pot sa o fac aici se poate circula din nou cu nr de it dupa ce ia scos numere rosii? Ms
A intrebat meciu02 (2,240 puncte) acum 10 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani se poate daca ii faci rca
0 voturi
A raspuns meciu02 (2,240 puncte) acum 10 ani Ssi se poate face asigurare de aici din romania? Sau cum se procedeaza?

Comentarii:

A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani Salut !Ca sa ii faci rca de Italia iti trebuie acte de identitate de Italia o faci on line iti trimit pe net polita provizorie pe 5 zile dupa care iti ajunge cea definitiva prin curier dar nu te sfatui ca in Italia costa mult mai mult decat la noi si elea pe net ti le fac pe 6 sau 12 luni pe 4 nu am vazut!
0 voturi
A raspuns fabian_tiberiu (9,820 puncte) acum 10 ani Salut,nu stiu daca e la fel in ambele situatii,dar am un prieten tot asa cu masina inmatriculata in Italia si plateste putin peste 1200 euro,insa nu stiu sigur daca pe an sau 6 luni,n-am fost atat de curios.A lui e BMW de 2000cm an 2003.
 Parerea mea:decat sa dai atatia bani pe asigurare in Italia mai bine o inmatriculezi pr RO si-ti mai raman bani si de gaz.

Comentarii:

A comentat alexichim (2,420 puncte) acum 10 ani putin peste 1200 e pe an asta in caz ca nu a facut nici un accident din vina lui.
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani poti face aici o asigurare pe 6 /12 luni in vederea inmatricularii in ro insa nu e valabila in caz de accident daca trece mai mult de o luna parca,doar sa o arati la militieni,eu am facut una la o masina de bg,si m-a oprit politia de cateva ori si nu au comentat nimic ca le-am zis ca am de gand sa o inscriu.