4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Probleme injectoare ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme injectoare ?

Buna, problema este urmatoarea.. Este vorba despre un Passat 1.9 TDI 131 CP an fab. 2004 , problema e ca odata la cateva saptamani se strica injectoarele, mai exact partea electrica a acestora. Injectoarele au fost schimbate de 3 ori pana acuma , inclusiv calculatorul masini si chiulasa, asta din cauza acestei probleme . Pana in momentul de fata de 2 ani nici un mecanic ( Timisoara sau Bucuresti) nu a gasit problema. Dupa schimbul de injectoare acestea merg bine cateva zile/saptamani dupa cara iarasi incepe sa aiba probleme . Masina are aprins martorul in bord, acelasi ca cel de ESP, trepideaza , si nu are acelasi randament. Martorul se aprinde in cateva sute de metri daca motorul functioneaza peste 2000. Pe program arata ca functioneaza in 2 cilindri si masurata in mers  aceasta problema apare in momentul in care injectoarele baga mai mult de 2 mg/ carburant , cand ajunge la 2mg se blocheaza, se aprinde martorul si incep problemele. Va rog veniti cu o solutie, nu stiu ce sa-i mai fac............
A intrebat stresstm (6,150 puncte) acum 11 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat andreeanestea (100 puncte) acum 6 ani Ai rezolvat problema sau ai schimbat motorul!??    Aceiasi problema am si eu peb5.5!

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani cel mai simplu ar fi sa iei unu de anglia si sa faci transplant de motor si restu,iesi mai ieftin decat sa schimbi de 5-6 ori injectoarele iara pana afli ce are,parerea mea

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Superba rezolvare. :)
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani dar de germania ii sta in gat:-?
A comentat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani e mai scump ,ala de anglia il iei cu 1000-1500
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Ce ulei este in motor ?
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani verifica si pompa de injectie..schimba si fitrul de motorina si curata si rezervorul.
cauza asta poate fi cam greu de elucidat.incearca si pe la repreneztanta sa vorbesti cu mecanicii de acolo sa iti dea o parere.eventual pune-o pe tester acolo, cu siguranta este mai performant decat la alte service'uri(si daca nu e testerul sigur sunt mecanicii)

Comentarii:

A comentat stresstm (6,150 puncte) acum 11 ani Pompa de motorina si filtrele au fost schimbate si toate cele ce tin de alimentare , inclusiv pompa de injectie , rezervorul a fost curatat de 2 ori.
–1 vot
A raspuns mirel_tuning (5,810 puncte) acum 11 ani tati ai mari probleme din cate vad ca de cat sa tot arunci banii asa mai repede te-ai gandi sa mergi cu ea la teser ala nu cred ca ti-ar face erori cum tiau facut mecanici bafta si nu uita ca Romania e o tara de kkt sunt unii mecanici jmecherasi care fac munca de nimic si te forteaza sa faci drumuri mai dese pe la service am patito si eu bafta

Comentarii:

A comentat stresstm (6,150 puncte) acum 11 ani Masina a fost dusa la cei mai buni mecanici VW din Timisoara si Bucuresti, normal ca a fost pusa pe tester , a fost masurat , totul e in regula si dintr-o data iarasi se aprinde becu si merge cu intreruperi si iara se duc inca vreo 2 injectoare.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare