4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Probleme turbina Golf 5 2.0tdi...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme turbina Golf 5 2.0tdi 140cai Cod motor bkd

Am facut o resoftare la masina la o firma destul de prestigioasa iar in urma sa am avut probleme cu turbina...dupa prima tura cu softul mi-a picat turbina originala apoi alte 2 puse...second hand! vreon sfat,parere,ajutor...multumesc
A intrebat cypy_00 (250 puncte) acum 12 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani

editat de dadi_t acum 12 ani

Motor cunoscut si pentru astfel de probleme.
Iti pui o turbina hybrid, care costa aprox.  900-1000 euro. Alte solutii nu prea ai.
Turbina originala suporta o presiune maxima de 1,5 bari, iar cea hybrid, de 1,9 bari. Iar cum ea nu este fiabila( lucru foarte bine cunsoscut la motarele 2,0 tdi PD) nici macar la presiunea din fabrica de 1,25, cat are, atunci iti dai seama si singur ca nu ai sanse cu cea originala.
In mod normal, firma la care ai facut cresterea de putere trebuia sa stie acest lucru. Cel mai probabil, presiunea de acum depaseste 1,5 bari si de aceea cedeaza toate.
Presiunea marita, plus problemele lor din fabrica cunoscute, duc la o defectare aproape sigura.
0 voturi
A raspuns cypy_00 (250 puncte) acum 12 ani da...tocmai ca s.a verificat si parea totul ok...a verificat si inainte si dupa ce s.a pus softul!

Comentarii:

A comentat dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani Ce s-a verificat? Cat era presiunea dupa ce au marit puterea? Cati bari?
0 voturi
A raspuns cypy_00 (250 puncte) acum 12 ani sa iti zic exact nu stiu...ca am de ceva probleme si numai nu le pot scoate la capac...ma gandesc serios sa scot softul si sa o las cum era..adica stock ca m.am saturat sa tot tin masina pe dreapta! nu mai stiu cat era presiunea dar stiu sigur ca a verificat
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani O firma "prestigioasa" ar fi stiut ca motorul asta nu se prea preteaza la steroizi fiind de o constructie labila,incepand cu chiulasa si terminand cu injectoarele si turbina.In mod real este un rebut marca VW.
0 voturi
A raspuns cypy_00 (250 puncte) acum 12 ani e destul de prestigioasa....nu vreau sa dau nume ca deschid alte discutii...chestia e ca alt prieten de al meu cu acelasi motor dar nr de km mai putini nu are probleme...motorul e de pe Seat Leon 2.0 tdi
0 voturi
A raspuns floareflorin (140 puncte) acum 11 ani stiu ca acest topic e de acum 6 luni dar poate imi raspunde cienva acum ma confrunt si eu cu aceeasi rpoblema tu ce ai facut ce sfat imi dai multumesc(motorul e acelasi tot golf)