4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Sa fie rele-ul de la semnaliza...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Sa fie rele-ul de la semnalizare. AJUTOR?

Salut...ieri cand sa ajung acasa la ultimu semafor deodata nu mia mai mers semnalizarile ,,faza e ca azi am controlat sigurantele si nu era arsa ,maneta merge cand am lasato in partea stanga mi sa aprins pozitia fara contactu pus..Vreau sa stiu sigur daca e rele-ul sau mai poate sa fie altceva nu ma pricep mai deloc la electricitate ..Passat b5
A intrebat alexichim (2,420 puncte) acum 10 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Avariile merg?Daca nu merg nici ele si esti convins ca ai verificat siguranta corecta,atunci e releul.
In legatura cu pozitia,este normal sa se aprinda doar pe o parte cand nu ai contact si maneta de semnalizare pentru stanga/dreapta.
A comentat alexichim (2,420 puncte) acum 10 ani Nu merg nici avariile..pai stiu ca e normal sa se aprinda pozitia ca daca nu se aprindeau era maneta de vina

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani Ti-e dus releul de semnalizare. Trebuie sa schimbi butonul de avarie. Releul este in el. Se gaseste la dezmembrari cu 50-100 lei maxim

Comentarii:

A comentat alexichim (2,420 puncte) acum 10 ani nu sunt in romania dar cred ca ma duc pe aici tot la dezmembrari..oare al gasesc la magazin de piese auto?
A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani Nu stiu. Probabil. Dar la dezmembrari gasesti sigur. Merge si de pe Golf 4, Passat `97-05, Seat Leon 1M, eventual scoate butonul afara si pe el o sa gasesti un cod cu "3B0" la inceput. Foloseste-te de codul acela pentru a gasi unul pe internet.
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani ti sa ars releu
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Schimba releul
0 voturi
A raspuns alexichim (2,420 puncte) acum 10 ani Nu al mai schimb ca merge iar..cand am ajuns la un magazin de piese auto si iam zis ca ami trebe un releu pt passat ala prost a zis ca nu stie de care sa ami dea trebuie sa al aduc pe cel ars ,faza e ca mam dus in parcare sa al scot si nu puteam asa usor ,pana am apasat pe buton din greseala  si am vazut ca sau aprins iar si asa am plecat fericit di parcare fara sa dau pana in 50 de euro.
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Norocul tau.