4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > salutare...intrebare tapiserie

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Salutare...intrebare tapiserie

vreaub sami schimb acea panza de pe plafon la golf 3. si vreau sai pun piele ecologica. intrebarea mea este daca se gaseste in comert piele ecologica autocolanta?daca nu exista asa ceva pe piata cu ce pot lipi pielea ecologica ?

si ce culoare credeti ca iar sta bine plafonului daca masina este neagra iar banchetele sunt si ele din plus negru cu flacari rosii?(scuze dar alte poze mai clare pe moment nu am)

multumesc anticipat.

Imagini atasate

A intrebat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani dupa parerea mea cel mai bun adeziv ar fi un prelandez mai subtirel sa il poti intidnde uniform pe toata suprafata. iar la culoare eu unul prefer ceva deschis alb / crem / gri depinde ce culoare au plasticele de pe stalpii masinii . o culoare deschisa lumineaza masina si ofera un alt aspect fata de ceva inchis care pare mult mai mic si intunecat. sau mai ai varianta cu putina indemanare sa folosesti in contras si ceva negru de exemplu o dunga pe mijloc sau ce'ti mai vine tie in cap. bafta in alegeri si spor la treaba !

Comentarii:

A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani pasticurile sunt gri deschis. am incercat la panza veche so lipesc cu perlandez dar la cateva zile  dupa mia cazut toata panza.(poate nu am lipito eu cum trebue si perlandezu era cam vechi)mersi mult pentru raspuns.
respect

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Exista spray cu lipici special pentru tapisat. S-ar putea sa gasesti la magazine gen Obi, Bricostore, Practiker, etc. Piele ecologica gasesti la atelierele care se ocupa cu tapitat mobila.
Referitor la culoare, poti merge tot pe gri deschis, ca sa nu faca nota discordanta cu plasticele, dar depinde de ce gasesti.

Comentarii:

A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani ai dreptate.cred ca am sa merg pe gri deschis. ca sa fie in ton cu culoarea plasticelor. ms pt raspuns.