4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLVO > Am martorul acesta in bord.......

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am martorul acesta in bord....ce e in neregula?

Am martorul acesta in bord....ce e in neregula?Ce semnifica, ar trebui sa imi fac griji?

Multam pentru respunsuri!!!

 

 

ps: nu imi merge bricheta..sigurantele sunt ok ce este in neregula?
 

Imagini atasate

A intrebat adrenalinerush (1,790 puncte) acum 11 ani in categoria VOLVO

editat de adrenalinerush acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 11 ani computerul nu citeste parametrii sondei lambda ... e cumva volvo masina ?

Comentarii:

A comentat adrenalinerush (1,790 puncte) acum 11 ani da e un volvo v40 din 1998
+1 vot
A raspuns LFS_mihai (31,070 puncte) acum 11 ani acel martor indica o problema la sonda lambda, cum e consumul, de cand s-a aprins, ai sesizat o crestere ?
0 voturi
A raspuns adrenalinerush (1,790 puncte) acum 11 ani Abea am cumparat masina si martorul mi sa aprins de curand deci nu am apucat sa sesizez cresteri in consum. Cum as putea remedia problema?

Comentarii:

A comentat LFS_mihai (31,070 puncte) acum 11 ani se face o diagnoza, s-ar putea sa reuseasca sa stearga eroarea, iar daca nu trebuie sa cumperi o sonda lambda noua, nu sunt sigur cate sonde lambda are acest model (se afla cu echipamentul de diagnoza si pozitia lor, tot el iti spune la care din sonde e problema)
0 voturi
A raspuns matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani Lasa schimbatul sondei goleste cat se poate rezervorul sigur ai bagat benzina proasta si dute apoi si baga de la omv sau mol cea mai scumpa benzina de la ei la omv aia motion 100,mergi ceva cu ea daca tot nu se duce dute si sterge eroarea si continua cu benzina de aia si mai iesi cu masina in afara orasului o sa isi revina...pe tester mai mult ca sigur iti va da ca e defecta sonda lambda dar daca o verifica va vedea ca functioneaza in parametrii ideali mai mult ca sigur.

Comentarii:

A comentat adrenalinerush (1,790 puncte) acum 11 ani Asta am sa incerc sa fac, la ceva de genul ma gandeam si eu tinand cont ca am venit cu masina din germania si pe drum am bagat benzina din Arad parca, de la o benzinarie vai de capul ei.
–1 vot
A raspuns dragosrotaru (2,140 puncte) acum 11 ani este martorul de la sonda LAMDA si are mai multe interpretari,trebuie sa mergi la un tester pt a fi sigur de ce problema are masina
+3 voturi
A raspuns TheSketchulator (19,850 puncte) acum 11 ani E Half-Life mode pornit.
0 voturi
A raspuns zubanl (320 puncte) acum 11 ani salutare

Sunt de acord cu ce scrie Matei(benzina proasta)..Sfatul meu..termina benzina proasta pe care o ai si baga una de 98(de regula folosesc Rompetrol)nu fac reclama dar am ajuns la concluzia asta dupa multe incercari.Baga cel putin 10 litri si fugi cu ea pe autostrada(trebuie ridicata in turatie mai mare decat de obicei...schimbata viteza la 3500-4000 ture)
 Daca dupa experienta asta tot nu dispare martorul din bord,fugi cu ea la diagnosticare.
 Asteptam un raspuns
P.S iti spun asta din proprie experienta