4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > am avut numerele rosii expirat...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–3 voturi

Am avut numerele rosii expirate si ma oprit politi\a iar eu am fugit dar mau luat camerele ce se poate intampla ?

A intrebat prunaru (90 puncte) acum 11 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani 2 x dosar penal
asta daca esti sigur ca au avut camere!

ps: eu nu as posta asa ceva pe net, gandeste-te ca sunt multi gabori pe aici si mult mai multi voluntari! sincer mai bine stergi topicul!!!

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani

editat de stefan.angelo acum 11 ani

@kenel:si cum o musca politia ce numere la masina are el?In caz ca nu e vreun agent special si avea ak47 in masina,nu cred ca se oboseste cineva sa il fugareasca pe net.
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani iti multumesc pt minus=))) dar nu inteleg nimic din ce ai scris aici:(
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Imi pare rau pentru conceptia 'cine face observatii,baga automat si un minus',nu sunt genul si chiar nu ma obosesc sa dau negative degeaba,daca scriai ceva despre mecanica probabil atunci dadeam un minus,in cazul de fata nu o fac fara motiv.
Revenind,eu am comentat referitor la partea de dupa P.s. din raspunsul tau,daca politia nu s-a obosit sa il alerge prin oras,deoarece nu parea suspect pentru ei(masina furata,beat drogat etc),ma indoiesc ca cineva de pe aici o sa le livreze acum politistilor date despre colegul cu intrebarea,in speranta ca nu e urmarit international si nu are ip verificat,nu o sa se oboseasca nimeni sa il caute pe net.Parea suspect,il fugareau atunci,il opreau sau i se termina combustibilul si gata.
P.s.Sunt alti useri care au obsesia cu negativele,pe mine nu ma intereseaza asta si am scris atat deoarece nu imi place cand sunt acuzat pe nedrept.
O seara buna!
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani recunosc ca si eu dau minusuri, dar numai atunci cand stiu exact ca raspunsul nu este ok, dar dau si plus cand vad ca cineva stie despre tema si ma bucur cand am de invatat.
din pacate noi ne strofocam aici si omul nici nu a mai dat detalii si nici nu a mai scris nimic.pe deoparte este bine(pt ca tot ce am scris este adevarat-crede-ma, fara sa ma intrebi nimic peste, si as aprecia asta..pur si simplu ai incredere in ce am scris, eu am invatat multe lucruri de la tine pe parcurs) dar nu este bine ca noi ne chinuim sa raspundem si fiecare sa spuna adevarul lui, care nu convine la toata lumea.
stiu ca esti "expert" pe mecanica dar eu nu stau sa postez doar pt ca sa enervez lumea si in 99.9% din cazuri am dreptate.din nou iti zic nu ma intreba de unde stiu chestiile astea.pur si simplu le stiu si incerc sa invat pe cine vrea sa citeasca printre randuri.restul de 0.01% probabil ca le "comit" si eu-ma refer la raspunsuri, nimeni nu e perfect
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Nu sunt curios sa intreb,nici nu era necesar sa imi zici.
O singura completare,colegul nu mai raspunde ca probabil a primit o vizita de la siguranta si incredere:)
O seara buna!
–4 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani dosar penal pt ca ai avut nr expirate si fuga de la fata locului +masina confiscata permis suspendat sau anulat +inchisoare dak e cazul sau poate gresesc eu.....salut
+7 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani

editat de stefan.angelo acum 11 ani

Salut!
Art 100 al 1 Nerespecatrea semnalelor, indicatiilor si dispozitiilor politistului rutier aflat in exercitarea atributiilor de serviciu se santioneaza cu 5 punte amenda si suspendarea dreptului de a conduce vehicule pe o perioada de 30 de zile.

Art. 77. - (1) Punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori remorci neinmatriculate sau a unui tramvai neinregistrat se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 3 ani.

(2) Punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu num&r fals de inmatriculare ori tractarea unei remorci cu num&r fals de inmatriculare se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani.

(3) Conducera pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulatie in Romania sau a unui autovehicul al c&rui certificat de inamtriculare a fost retinut pentru defectiuni tehnice grave la sistemul de directie ori franare si ale c&rui pl&cute cu numerele de inmatriculare au fost retrase se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 2 ani.
Deci,daca esti sigur ca esti prins pe camerele politiei sau ai prins vreo camera ARR,atunci stai linistit ca pana la ora asta deja erau la tine la usa sau la usa proprietarului.
Chestia asta se face o data in viata,numai in filme scapi din situatii de astea.
Faptul ca nu au ajuns 10 masini dupa tine,inseamna ca ii durea burta si erau aproape de iesirea din tura,daca scapi acum tura urmatoare nu mai tine.

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani vezi ca ai copiat din legea veche!!!!!

nerespectare semnalelor politistului se pedepsesti cu retinerea permisului de conducere+amenda
in plus nu exista amenda de 200 sau 800 lei......(1punct amenda este 10% din salariu minim, deci70 lei...70 x 3=210, deci d-le stefan.angelo.EXPERT nu este corect ce ai scris aici, upgradeaza Codul Rutier)
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Multumesc mult de observatie,am updatat cu noul cod.
0 voturi
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 11 ani Stefan are dreptate!
Erai deja la zbarna daca prezentai interes.
Eu zic sa stai linistit!

Numai bine!
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani ai fugit pe jos sau cu masina? nr rosii erau pe numele tau scoase? ca noi vb aici degeaba pana nu aflam detaliile astea doua!
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Nu vreau sa te sperii..... dar... ia-ti vacanta daca chiar te-au prins camerele.
Daca nu te-au prins camerele nu au dovezi ca ai fost la volan si mai ales numerele de la masina.
Daca te-au prins camerele....... :
1. Dosar penal:
           *Ai circulat pe drumurile publice cu un vehicul fara autorizatie de circulatie.
2.        *Plecarea de la locul faptei.
3. Amenda contraventionala si suspendarea permisului
4. Arest preventiv pentru 30 zile.
Nu-ti fa probleme...... cel mai sigur ai trecut. Ia-ti un butoias de bere Heineken, uitete la o comedie trasnet, fa s*x si ai sa te simti mai bine ca inainte de intamplarea incidentului.


Salut
!

Comentarii:

A comentat Santi_Rafael (10,930 puncte) acum 11 ani Pot sa fac si eu ce ai scris dupa punctul 4 chiar daca nu ma prins politia?:D :)) Felicitari pentru incurajari
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @rafael:Asta er trebui sa fie activitatea zilnica nu?
A comentat Santi_Rafael (10,930 puncte) acum 11 ani OFF:@Stefan nu prea am inteles ce ai zis,daca ai ziso in nume de rau,imi pare rau dar gresesti,dar daca ai apreciat ce sa zis mai sus,si respectiv ai zis ca asta ar trebui sa facem in fiecare zi,te apreciez,si ai tot respectul .Bafta
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @rafael:Nu am zis nimic de rau,tu ai zis daca poti sa faci ce a zis liquidtv dar dupa punctul 4.Eu am zis ca asta ar trebui sa facem in fiecare zi.
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Normal ca poti face :))..... este cel mai convenabil.......... Eftin si Bun !!!!!!! =))

Salut
!
0 voturi
A raspuns BestAutoDetailing (1,250 puncte) acum 11 ani am o cunostiinta care a fost in situatia ta numai ca l-au si prins tot atunci nu a reusit sa fuga de ei desi a incercat rezultatul 8 luni de stat fara permis si dosar penal plus amenda binenteles. in mod normal se stabileste cine este proprietarul autoturismului iar daca in filmari nu se vede cu exactitate cine este la volan, proprietarul autoturismului este obligat sa declare cine a fost la volan in data de la ora ..
0 voturi
A raspuns MP3 (680 puncte) acum 11 ani Un lucru de facut era sa lasi masina pe un camp, si sa suni la Politie sa o dai furata...iar mai departe sa te rogi sa nu te fi prins pe tine in poze. Nu stiu daca ar fi tinut,dar e o idee.