4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > am cumparat o masina o pot tre...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Am cumparat o masina o pot trece pe numele lu tata?

Am cumparat o masina inscrisa pe romania. Am facut contract de v. Cumparare cu proprietarul,mia dat fiscal si fisa de inmatriculare completata pe numele meu stampilata de primarie. Mia scris in talon instrainat catre mine. Acum cand am aflat cat costa asigurarea as dori sa o inscriu pe numele lu tata? Pot face ceva daca toate actele mi lea facut proprietaru pe numele meu? Va rog mult ajutatima
A intrebat danielchiva (230 puncte) acum 9 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani O bagi la financiar tu , si faci fisa de inm pe numele lu taicatu ,( i-o vinzi lui)
+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 9 ani nimic mai simplu ! te duci iar la acte auto si faci contract de vanzare intre tine si tatal tau ! practic o vinzi dansului ! apoi urmezi toti pasi care trebuia sa ii urmezi si tu ! identificare , taxe , taxe , taxe , etc ! o singura chestie ar fi ! te duci la primarie cu certificatul fiscal sa o ei in evidenta , ca sa poti si tu sa ii dai fiscal tatalui tau completat pe numele lui ! este foarte simplu te invata la acte auto ! acolo unde te vei duce prima oara !!! este simplu bafta !

Comentarii:

A comentat nkss (100 puncte) acum 6 ani Știți cumva dacă mai trebuie fiscal de la fostul proprietar dacă fac cum ați scris?
A comentat italianjob07 (40,360 puncte) acum 6 ani da , trebuie fiscal de la toti , de la proprietarul de pe acte si pana la cel ce o inmatriculeaza , daca a trecut pe la 10 persoane trebuie 10 fiscale !