4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > am fost ieri admis la examenul...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–4 voturi

Am fost ieri admis la examenul pt oras dak nu miam scos dovada pot conduce fara ami face cva politia daca ma toarna?

A intrebat kryle (100 puncte) acum 11 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani Eu zic sa stai linistit cateva zile.Achizitioneaza documentele necesare si mergi linistit.Sa il stapanesti sanatos
+1 vot
A raspuns lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 11 ani te duci iti iei dovada si conduci linistit, nu stai cu morcov-un cur daca vezi vre-un echipaj, sau astepti pana vine permisul ca nu dureaza mai mult de o saptamana.
+2 voturi
A raspuns Santi_Rafael (10,930 puncte) acum 11 ani Ma omule,la ce naiba mai e facuta dovada aia?Special pentru astia care nu au rabdare,ca tine ! Dute si ia-ti dovada,si condu linistit cat vrei,ca nu e gta aici,daca te prinde politia nu te da de unde ai salvat.Bafta
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Asa cum au zis si colegii,mai bine stai cuminte sau fa un drum dupa dovada.Sau,daca vrei neaparat,ti se intampla ca nimeni nu te crede pe tine ca ai permis,mai bine de atat in baza de date e posibil sa nu fi aparut si mai stai si cateva zile pe la politie in categoria pericol public.Cand iti vine documentul,ai automat amenda ca nu ai prezentat permisul,deci 2 puncte din prima zi de permis e cam aiurea.
Ps.In ce limba ai sustinut proba teoretica?Ma mir sa fi fost in romana.

Comentarii:

A comentat Santi_Rafael (10,930 puncte) acum 11 ani Ma bucur ca i-ai atras atentia in legatura cu ,,modul,, in care a scris,nu am nimic cu el,si cu nimeni,dar 1.suntem romani si trebuie sa incercam sa scriem cat de corect si frumos putem,pentru ca ne obisnuim naibii asa,si ramanem asa(si asa vad toata lumea pe facebook cu dubleaza vocalele,,vocalaaaaaa,, iar 2.Vorba ta,nu zic ca nu a invatat pentru examen,dar in ce limba ai dat-o de ai scris in halul ala?Sper ca in trafic sa nu conduci la fel cum scrii.Multa bafta in continuare ca ai nevoie. Felicitari pentru raspuns Stefan,inca unul dintre alea bune !
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @rafael:Multumesc de sustinere.Ideea e ca nimeni nu are cu nimeni,80%din noi folosim messenger mode in fata pc-ului,dar una e mess si alta e gramatica anulata.Strict parerea mea.