4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > am masina inmatriculata pe ita...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am masina inmatriculata pe italia.ce acte imi trebuie sa pot circula pe strada?

A intrebat donny93 (2,020 puncte) acum 11 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns donny93 (2,020 puncte) acum 11 ani am ca si acte certificatul de inmatriculare si asigurarea pe numele italianului.si mai am act de vanzare cump.
0 voturi
A raspuns DTM (2,720 puncte) acum 11 ani Teoretic ti-ar mai trebui o procura ,cum ca ,proprietarul italian iti da masina in uz si poti sa faci ce vrei cu ea ,dar asta nu prea ti-o cere nimeni.Se poate sa ti se ceara rovigneta depinde de ce control dai,altii cer altii nu.In rest talon ,asigurare.
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Nu-i stress. Iti trebe cartea masinii, ``hartzoaga`` unde scrie ca ai itpu` facut, ``hartzoaga`` de asigurare si salut. Daca te intreaba a cui ii masina, ii zici ca numai ce ai luato. Nu le mai arata si contractul daca nu e stantzat .... ca oricum nu are ce sa-ti faca din moment ce ai totul la masina si esti OK !!!

Salut
!

Comentarii:

A comentat donny93 (2,020 puncte) acum 11 ani am ceea ce ai zis tu dar totusi cica nu e bine.k nu e pe numele meu bla bla bla.aproape k am ramas fara certificat
0 voturi
A raspuns donny93 (2,020 puncte) acum 11 ani e bine.multumesc mult tuturor
0 voturi
A raspuns vladimir (350 puncte) acum 11 ani Iti mai trebuie si certificatul de proprietate al italianului, unde tre sa fie mentionat ca pe masina nu este pus sechestru( fermi amministrativo), ca nu este pusa gaj. Salut!
0 voturi
A raspuns donny93 (2,020 puncte) acum 11 ani tin sa precizez ca am fost oprit de politie si aproape k imi retinuse certificatul deoarece masina nu e pe numele meu.