4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Am si eu o intrebare mai delic...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am si eu o intrebare mai delicata si as vrea daca se poate un raspuns cat mai sigur??

acum 1 saptama mi-au suspendat in italia permisul de conducere obtinut in romania intre 6 luni si 1 an pentru alcool,mai exact 0.87 in aerul expirat(inca nu stiu sigur pe cat timp pentru ca prefectura e in concediu pana la sfarsitul lunii august)...as vrea sa stiu daca in romania as putea procura altul sau cum as putea sa procedez? va multumesc anticipat!
A intrebat pycyu (160 puncte) acum 10 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Astepti sa treaca timpul de penalizare si-l recuperezi din Ro , unde ajunge dupa cateva saptamani pe linie consular/diplomatica .
 Pana atunci cu autobuzul.
Cu spaga grasa poate-l recuperezi din RO , unde ai fi avut dosar penal pentru asa ceva.

Comentarii:

A comentat pycyu (160 puncte) acum 10 ani am inteles ca pot sa il recuperez si de aici daca scriu o declaratie ca parasesc italia in termen de cateva zile si mi-l inapoiaza bineinteles fara drept de a conduce aici...am mai intalnit pe cineva aici care are 3 sau 4 permise suspendate in italia si el se ducea acasa il dadea pierdut si isi lua altul fara nici o problema...prin ambasada am inteles ca faci par alb pana iti ajunge...oricum mersi de raspuns
A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Daca te misti repede si ajungi in RO inaintea permisului poti obtine altul nou. Dar odata ajuns , va rezulta ca ai facut un fals in declaratii care este cu iz penal.

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Iti ajunge permisul in Romania, dupa ce s-a terminat perioada de suspendare.