4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Amenda talon luat?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Amenda talon luat?

Cum pot face sa scap de amenda? Daca nu semnam, ce se putea intampla? Pot face contestatie? Merg la RAR dupa talon dupa ce schimb becurile. Talon luat pt xenon fals plus un triunghi in minus. N-au facut nicio poza la faruri, nu au vazut balastele.. Ajutati-ma si fara mistouri ca nu am chef!

Imagini atasate

A intrebat Mihay-XXL (4,620 puncte) acum 9 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns RECHINU2010 (10,880 puncte) acum 9 ani Ca sa mergi dupa talon trebuie mai intai sa platesti amenda.Talonu se elibereaza pe baza dovezii eliberate de primarie.Cel putin as a fost in cazul meu (22-2-14)amenda luata pt acelasi motiv.
Daca gresesc va rog sa ma corectati...Seara frumoasa!
0 voturi
A raspuns TheSketchulatorReloaded (2,110 puncte) acum 9 ani Daca xenonul il aveai montat fara macar o lupa de bun simt. Nu te mai obosi sa ridici talonul.

Comentarii:

A comentat Mihay-XXL (4,620 puncte) acum 9 ani De ce anume? Sunt curios.

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns nadi (960 puncte) acum 9 ani Ca  sa ridici talonul trebuie ca sa faci dovada ca s-a rezolvat motivul pentru care a fost ridicat, in cazul tau pe dovada se aplica un timbru ca cel de ITP , + copie de pe chitanta achitarii amenzii     ( nu este valabila in toata tara).  Ptr. constatarea de remediere, te adresezi la statie ITP sau RAR dupa caz si dupa aceea la politie.
Anularea unui proces verbal este mai grea, l-am vazut  nu ai de ce sa te legi este intocmit corect, iar ca nu il semnezi este doar o amanare temporara a platii amenzii pana ajunge prin posta la tine. Faci o contestatie impotriva procesului verbal in care introduci un motiv gen - nu am stiut si soliciti  aplicarea avertismentului in locul amenzii deoarece nu ai venitui si ai greutati si asa ca trebuie sa mergi la RAR si altele si poate judecatorul  este indulgent.

Comentarii:

A comentat Mihay-XXL (4,620 puncte) acum 9 ani Multumesc frumos!

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns morpheusP (1,650 puncte) acum 7 ani Esti un bulangiu daca mergi cu xenon si n ai lupa :)