4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Bara spate lovita, cine ma des...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Bara spate lovita, cine ma despagubeste?

Salut..., Ieri intre orele 20-21 am scos masina la o plimbare...si am constatat ca bara spate este lovita in timp ce stationam.Detin un daewoo cielo, recent reconditionat total..., ideea e ca 2 zile masina a fost parcata in fata casei...iar cei de la drumuri au avut lucrari pt imbunatarirea "localitatii" cu santuri, nebuni...instalatii canalizare.Timp de 2 zile cand masina a stationat nu s-a putut circula pe aceeasta strada, drept urmare si dovada ca ei sunt singuri suspectii! Am asteptat pana in ziua aceasta cu speranta ca ei o sa inceapa lucrarile si ca o sa discut cu inginerul care coordoneaza lucrarea. Zis si facut...am avut o discutie cu dansul..."deoarece, asa prevede in lege pt buna intelegere"....nu s-a putut discuta, a negat faptul cum ca muncitorii dansului nu au nici ceea mai mica vina.Am constatat ca urma loviturii este una de caiuciuc...si mai tin sa va anunt ca muncitorii care erau pe utilizajele "mari" faceau diverse manevre in dreptul unde masina era parcata, asta intamplandu-se cu mine de fata.! Am fost la politia "pulii" din localitate...., unde am  cerut o dovada de reparatie si niste raspunsuri...cum ca cine m-ar despagubi...., normal, mi s-a raspuns ca din balta cu " pulea".Intrebarea mea pentru d-voastra este... este vre'o santa sa ma despagubeasca cineva? Cum procedez?
A intrebat spikeem08 (910 puncte) acum 10 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Ori discuti cu altcineva de la firma ori cu un alt politist.Problema e ca tu nu ai probe ca ar fi fost un utilaj sau nu,deci  TAIE SI TU O ROATA LA CAMION SUSPECT.

Comentarii:

A comentat spikeem08 (910 puncte) acum 10 ani Na..., iti dai seama ca nu am cum sa procedez asa. Nu e camion, e un tractor cu o cupa...cu el sapa santurile....Asta e faza..., ca nu am probe....faptul e consumat oricum, ideea e ca sunt curios daca se putea face...sau se poate face ceva!
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Aplica street rules ca sa fii cu inima impacata,dpdv legal nu se poate face.Putea si orice alt cauciuc sa iti fi facut asta,nu cred ca a ramas imprimat profilul cauciucului pe masina.
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Cum a zis colegu nu ai dovezi,incearca la asigurator,dar slabe sanse