4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Cum fac sa cumpar o masina din...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum fac sa cumpar o masina din austria fara sa ma pacalesc?

Vreau sa plec an Austria si vreau sa ma stabilesc acolo cateva luni, stie cineva cum sa fac sa evit sa ma pacalesc la cumpararea masini.Presupun ca si acolo sunt acte dastea false si intermediari etc.Nu as vrea asa ceva si de ce acte as avea nevoie la cumpararea masini multumesc.
A intrebat ionutcosmin99 (890 puncte) acum 10 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 10 ani de cumparat masina e simplu, ar trebui sa primesti de la proprietar Cartea masinii, si cele 2 taloane(Teil I si Teil II) la care adaugi contractul de v-c(KFZ Kaufvertrag), cu aceste acte in mana nu o sa ai probleme, contractul de vc ti-l scoti de la imprimanta, 2 exemplare si-l iei la tine sa fi sigur...ai mai jos poze cum ar trebui sa arate actele, pe contract completezi ce am completat eu si e de ajuns, cu numerele ai grija, e mai complicat si mai scump decat pare

Imagini atasate

0 voturi
A raspuns Synck (4,050 puncte) acum 10 ani cu toate actele de care a zis colegu de mai sus te duci la un asigurator si acolo o sa iti faca toate actele noi si numerele. in alta parte nu ai de umblat(cel putin asa a fost la mine). sa te astepti la niste sume frumusele pentru asigurare. bafta
0 voturi
A raspuns ionutcosmin99 (890 puncte) acum 10 ani Ok am inteles.Eu an spania an facut asigurarea pe alt nume care avea permisul din 74 si nu am platit mult.Acum daca eu am permisul din 2008 stie cineva cat as putea sa platesc si nu pot sa o platesc odata la trei luni ca sa ajung mai ieftin.Rog sa ma ajute cei care sunt an locul meu,si cam cat ajunge cu tot cu acte si cu numere cu tot.Multumesc.

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 10 ani actele costa 165 de euro daca masina ramane cu aceleasi numere cu care o cumperi, sau 183 daca iti da alte numere, asigurarea, de ex in cazul meu pe numele la cineva in varsta de 55 de ani, permis de 30 de ani, la masina cu motor 1.5 a fost 280 de euro pe 6 luni, de mentionat ca iti vine acasa prin posta de plata dupa cateva zile(cam o saptamana de regula), la masina cu motor de 2.0 aceeasi persoana plateste 800 pe an, daca o faci pe numele la cineva care e mai tanar si ai masina cu motor maricel, te poti astepta la 6-700 euro pentru 6 luni
0 voturi
A raspuns Synck (4,050 puncte) acum 10 ani in austria nu conteaza capacitatea motorului, conteaza puterea lui. In functie de caii motorului si de varsta ta iti calculeaza asigurarea. Asigurarea se poate platii si lunar(asa o platesc eu). In cazul meu, 23 ani, permis de 5 ani, 75cp masina, asigurarea costa 75 euro pe luna. Daca vrei sa platesti si tu pe luna sa ii spui tu la asigurator ca vrei asa, pentru ca ei nu prea iti spun.

edit: poti sa optezi pentru plata asigurarii direct din contul bancar, este mai comod.
0 voturi
A raspuns ionutcosmin99 (890 puncte) acum 10 ani Multumesc baieti ptr ajutor.Ok eu am avut o masina an spania si am facut asigurarea pe numele la cineva care are permisul din 77 vreo 40 si ceva de ani,daca as face asig pe numele lui as plati mult?Si de exemplu daca ami iau un opel vectra b din 2001 ala de 101 cai stie cineva cat as plati,dar la un audi a6 de 150 de cai 2,5 tdi.Va rog cine stie sa ma ajute.Multumesc.
+1 vot
A raspuns hashu_1985 (160 puncte) acum 9 ani se poate inscrie o masina de austria doar cu teil 1 si 2 sau trebuie obligatoriu si cartea?

Imagini atasate