4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > de ce acte am nevoie?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

De ce acte am nevoie?

Salut tuturor vreau sa cumpar o masina si intervine urmatoarea problema : cel de la care o cumpar este din brasov dar numerele masinii sunt de hunedoara ....omul de la brasov de la care o cumoar mi-a spus ca imi da fiscal si copie dupa buletin ca sa o pot inscrie...este ok? ce acte am nevoie in cazul asta? voi avea nevoie si de fostul proprietar din hunedoara ca sa o inscriu pe numele meu? astept raspunsuri Multumesc mult!
A intrebat hondansr50 (2,160 puncte) acum 11 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani 1.contract de vanzare cumparare de la proprietar-hd- si fisa de inmatriculare-stampilata de catre cei de la hd.
2.contract de v-c intre proprietar-hd si cel din brasov+fisa fiscala=fisa de inmatriculare stampilata de financiarul cumparatorului(bv) si cu stampila celui din hd
3.contract de vanzare cumparare intre cel din bv si tine+fisa de inmnatriculare stampilata de financiarul celui din bv, apoi te duci sa bagi masina la financiarul tau si cam astea sunt actele care trebuie sa ti le dea cel din bv.eventual si copii dupa buletin, dar nu iti trebuiesc la inscriere.(pt tine sa fii impacat)

practic, pt fiecare contract de v-c trebuie sa fie o fisa de inmatriculare=fisa fiscala(acestea sunt insotite de fisa de radiere, dar astea nu iti trebuiesc cand depui actele sa o inscrii pe numele tau)
ps:  vezi ca pe talon trebuie sa ai semnatura proprietarului si data la care a vandut-o sa corespunda cu cea de pe contract intre hd si bv.

este posibil ca cel din bv sa aiba fisa de inmatriculare in alb si sa completezi direct numele tau, in acest fel sa se faca un singur contract de v-c intre hd si tine DAR in acest caz nu este ok, pt ca nu ai garantia ca acea masina este radiata de la financiar de la proprietar!

sper ca intelegi ceva din ce am scris

Comentarii:

A comentat Dracon (840 puncte) acum 11 ani Salut! Am si eu aceeasi intrebare, numai ca putin mai simpla, vreau sa cumpar un golf4, de la un tip care a dat la schimb golful lui 5  pe golf 4 ( pe care eu doresc sa-l cumpar si o diferenta de bani), dar nu au facut actele ( pe motiv ca se cunosc si nu avea rost sa mai schimbe proprietarul sa apara cu mai multi proprietari masinile).
  Eu am vb cu tipul care a dat golf 5, si acum detine golf4-u, cu el am negociat tot , dar actele trebuie sa le fac cu proprietarul in acte, cu care am si vorbit si a zis ca totul e in regula.( doar ca nu a platit impozitul la golf4, lucru de care nici eu nu sunt mandru, pentru ca nici eu nu mi-am platit inca impozitul masinii personale, dar a zis ca nu e problema ca se rezolva).
  De ce acte am nevoie ?
  Teoretic .. fac un act de v-c cu proprietarul, dar nu-i dau nici un leu, si-i dau banii celui fara acte, apoi.. nu stiu unde mai trebuie sa ma duc, si ce trebuie sa fac .. stiu doar de o taxa de talon vreo 32-52 lei, taxa de numere vreo 40 sau 80 lei preferentiale, si de o programare la rar doar ca sa verifice seria de sasiu si seria motorului, in rest? dupa ce acte si unde trebuie sa mai umblu ..sunt in ceata.
 Sper ca nu deranjez punand aceasta intrebare aici si sper ca cineva va putea sa ne raspunda amandurora.
  Multumesc! :)
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Este teoretic mai ``sofisticat``, dar ....... nu-ti fa probleme.... ia contractul de v-c de la hunedorean si brasovean, contractul de v-c intre brasovean si ...... tine ....... fiscalu`.... lu` asta din BV + o copie bElEtin a lu` BV si.......... nu-i stress o po-ti trece linistit pe tine.

Salut
!

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns neagk (800 puncte) acum 11 ani Nu ai nevoie de proprietarul din HD, daca ti se ofera fiscal + contract vanzare-cumparare + copie buletin o poti trece linistit pe tine.

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns costyna (300 puncte) acum 11 ani i-ti trebuie fiscal sigur si de la HD.am luat eu o teapa cu o masina fara fiscal si dupa ,abia am dat-o!.daca nu are fiscal de la hd nu o lua cu promisiuni "ca o sa-ti dau...."

Comentarii:

A comentat hondansr50 (2,160 puncte) acum 11 ani el mi-a zis ca imi da fiscal si copie dupa buletin...acum ce fiscal nuj ca nu am intrebat...