4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Dovada cu drept de circulatie?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Dovada cu drept de circulatie?

Buna ziua ieri am luat permisul si azi nu am avut timp sa merg dupa dovada,intrebarea mea este pana la ce ora se elibereaza dovada cu drept de circulatie?Permisu in cat timp vine?Vine prin posta sau il ridic personal?Multumesc!
A intrebat Sebiku (3,670 puncte) acum 11 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani Permisul vine prin posta in 2-5 zile lucratoare ,dovada in 2 ore dupa ce esti declarat admis poti sa o ai...acum e deja tarziu sa mergi dupa ea...Maine dimineata insa poti sa mergi sa o iei!
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Dovada se eliberea pana in jur de ora 16,sau pana la ce ora este deschis ghiseul eliberari documente din cadrul DRPCIV.
Pentru dovada stiu ca trebuie sa faci o cerere de ex dimineata si o primesti dupa amiaza.
In functie de distanta la care stai de DRPCIV,in maxim o saptamana ar trebui sa ajunga prin posta,asta e procedura standard.Vine prin posta,nea postasul iti cere un buletin si gata.
+2 voturi
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani Permisul nu il vei gasi in casuta postala, permisul ti-l va da postasul si daca nu te gaseste acasa tre sa mergi personal la posta sa il ridici, cu buletinul  . Dovada cel putin in arad o poti lua pana in jurul orelor 16, nu trebuie sa mergi dimineata sa spui ca vrei si dupamasa sa o iei cum zicea colegu, astepti cateva minute pana ce ti-o tipareste :)

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @AR29KTA:Asa a fost in cazul meu,adica m-a oprit politia si m-a intrebat de permis,la cateva ore dupa ce am fost declarat admis.Nu m-au crezut,am mers cu ei la sectie,apoi au sunat la DRPCIV,si de acolo au zis ca domle' tre sa stai pana dupa amiaza ca nu e nush cine aici si trebuie sa semneze.
Deci dovada trebuie semnata de cineva superior sau doar de cel de la ghiseu?Nici asta nu stiu ca nu mi-au mai dat-o,a trebuit sa astept permisul.
0 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani pentru dovada, daca zici ca ai luat ieri permisul te puteai duce azi, dar daca vrei te duci maine dimineata la 8-8:30 cu buletinul si ti-o da pe loc, eu n-a trebuit sa fac nicio cerere, iar permisul iti vine prin posta in 2-5 zile cum a zis Livius si trebuie sa semnezi ca ai primit-o, nu o iei din cutia postala

Comentarii:

A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani 2-5 zile ? Ma faci sa rad . Foarte putin probabil sa iti vina asa repede mie mi-a venit dupa 1 saptamana si ceva, acum 2 ani si acum cateva saptamani a dat un prieten si i-a venit dupa 14 zile :)
0 voturi
A raspuns Mozzart (140 puncte) acum 11 ani Si cat costa o asemenea dovada sau e gratuita ???
0 voturi
A raspuns pasudaniel (150 puncte) acum 7 ani Am si eu o intrebare cate dovezi de circulatie sunt permise daca sea retinut carnetul din cauza unui accident .