4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > In cat timp sa platesc amenda?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

In cat timp sa platesc amenda?

Buna aseara am fost oprit de politie ca nu am avut centura si am luat amenda, in cat timp trebuie sa platesc amenda? daca nu o platesc acuma cand mai pot sa o platesc. multumesc
A intrebat daniyu (15,830 puncte) acum 11 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Deci daca o platesti in 48 de ore se plateste la jumatate!
Daca o platesti dupa 48 de ore o platesti intreaga!
Daca nu o platesti acum, iti va veni la sfarsitul anului la impozit!

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani o rectificare vreau sa fac: daca platesti in maxim 48 de ore o sa platesti JUMATATE DIN MINIMUL AMENZII, nu amenda respectiva la jumate(de ex: daca o amenda este intre 2-6puncte si militianul iti da maxim-6- tu platesti in maxim 48 de ore 1punct amenda=jumatate din minimul amenzii)
multa lume nu stie asta si se pacaleste cand vede ca are de plata 6x70=420lei, cand poate scapa foarte ieftin numai cu 70lei(respectiv, jumatate din minimul amenzii=1punct)
+1 vot
A raspuns aleks_bc (1,770 puncte) acum 11 ani Salut ! Eu iti recomand sa o platesti in maxim 48 de ore de la data cand ai primit amenda pentru ca o platesti la jumate asa cum a spus si vwvento ...iar daca nu o platesti  , cand te duci la primarie si ai nevoie de ceva ...oricat de nesemnificativ ar fi acel lucru nu iti da nimic pana nu platesti amenzile pe care le ai . Bafta si ai grija data viitoare .
+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani eu am ceva amenzi de prin 2007 pana acu neplatite  la primarie le platesti cand vrei

Comentarii:

A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Bysconty ai spus o tampenie, daca vrei sa vinzi o masina care e pe numele tau si ai amenzi cumulate nu ai sa o vinzi in veci schimband proprietarul, p[ana nu platesti amenzile, respectivul nu o poate inmatricula pe numele lui! Daca nu sti ce spui mai bine taci!
A comentat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani ca sa sti pentru tine ma ocup cu masini si scot fiscale de cateva ori pe luna :)),treaba e sa sti sa vorbesti
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani una e sa stii sa vb, alta e sa ai relatii la finante, alta e sa dai spaga sa iti dea fiscalele si ALTA ESTE LEGEA, care se pare ca nu prea o cunosti.dar ma bucur pt tine ca iti merge atat de bine si scoti"cateva fiscale pe luna".
ps: articuleaza cuvintele cu incredere!
+1 vot
A raspuns daniyu (15,830 puncte) acum 11 ani multumesc pentru raspunsuri
+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani mergi luni sa o platesti si o sa scapi cu 70lei
0 voturi
A raspuns floricaa (11,950 puncte) acum 10 ani am multe amenzi..unele platite altele ba.la fisc ma intreaba ce este cu ele....le spun ca le am platit pe lumea cealalta ,si daca vor pot sa verifice:)