4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Numerele de ungaria"P-uri" nu ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Numerele de ungaria"P-uri" nu sunt valabile la noi ?

Numerele de garaj din ungaria nu sunt valabile la noi ?
A intrebat 6cai (530 puncte) acum 11 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 11 ani NU. Aceste numere sunt valabile numai pe teritoriul Ungariei,si numai  pentru probe si incercari,exclus transport de marfa sau pasageri,nu se pot utiliza in zilele de repaus si sarbatori,poate conduce vehiculul numai persoana inscrisa in registrul special de evidenta,unde se trece traseul,persoanele aflate in vehicol,data ,ora etc

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani ca si la noi sunt valabile doar pt proba si pe fisa se trece traseul de la a la b.
A comentat levicnx (350 puncte) acum 11 ani Te inseli amarnic sunt valabile pe teritoriul Eu ,cu conditia ca soferul sa fie angajatul firmei ,doar pt masinile interne de Ungaria care sunt radiate temporar  ( le ei se poate la noi nu) sau noi sau in reparatie neinmatriculate.
Unele sunt scutite de interdictia de  transport de marfa si persoane ( trebuie sa fie o stampila si sa fie tras peste scrisul interzis transportul de marfa si pers ,costa 50 eur in plus) ,unele nu.
Trebuie completata evidenta  sofer ( fara pers in masina),traseu,ora ,etc ,se pot utiliza in orice zii ca e soare sau nu ( nu vad legatura cu sarbatori sau repaos)
E o treaba desteapta care ar fii trebuit demult sa apara si in Romania

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns seba77 (2,750 puncte) acum 11 ani P-urile sunt valabile in cazul in care faci tranzit, in tara dar sunt valabile si in majoritatea tarilor EU, iar de la 1 ianuarie 2013, ai nevoie de rezidenta permanenta si toate taxele platite pe teritoriul ungariei la zi..dar se pot circula cu ele in condiitile in care treci pe foaia de parcurs, ruta  !! multa bafta !

Comentarii:

A comentat 6cai (530 puncte) acum 11 ani mersi mult de raspuns!

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns FlorentinPavel (280 puncte) acum 8 ani Cum se inmatriculeaza in RO o masina adusa in tara cu astfel de numere? Am vrut sa cumpar o masina si cei de la inmatriculari nu au stiut sa raspunda. Au zis ca daca masina le apare in baza de date cu p-uri, tablitele si documentele trebuie predate la ghiseu. Greu de crezut pt. ca p-urile costa 1000 euro. Am sunat la 2 birouri de acte auto din Arad, la unul mi-a zis ca in Ro  nu se stie de aceste numere, iar la alt birou mi s-a spus ca apar in baza de date din Ro si nu poti pacali autoritatile. Eu ce fac, mai cumpar masina?