4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Politia Locala ce acte trebuie...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Politia Locala ce acte trebuiesc prezentate?

Salut,

seara trecuta in jurul orei 23.30 am fost oprit de catre un echipaj de la politia locala cu 50metri inainte sa ajung acasa.

un domn politist a venit la mine,s-a prezentat si mi a cerut documentele iar eu i-am oferit buletinul acesta dupa aceea solicitand si permisul ... mirarea mea a venit atunci cand a cerut si actele masinii ceea ce mi se pare nedrept...

au cei de la locala permisiunea sa faca asta?au dreptul sa iti ceara actele masinii?
A intrebat zhcostin (560 puncte) acum 11 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani din cate stiu eu au dreptul si au dreptul sa dea amenda pt. stationare interzisa intrare pe accesul interzis... astea mai minore. nu au voie sa ia permisul!
0 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 11 ani din ce stiam eu nu au voie sa se lege de soferi,pt asta e politia rutiera,nu stiu cum mai e acum,cert e ca acum 1 am mi-am luat amenta de la unul de la politia locla pt parcare neregulamentara.
0 voturi
A raspuns Florinchivu (200 puncte) acum 11 ani Orice echipaj te poate opri fie de circulatie fie de circa iti baga motivul ca e verificare de rutina,in schimb cei de la rutiera te opresc daca faci ceva
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani politia locala are si echipaj de circulatie !!! acum nu stiu cazul tau ! dar poate erau de la circulatie din cadrul politiei locale si pe masina tot politia locala scrie !!! acum nu stiu cum o fi in alte orase dar la mine asa este !!!