4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > pot sa scot al doilea rand de ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Pot sa scot al doilea rand de numere provizorii in botosani daca eu am buletin de bucuresti?

salut.sunt din bucuresti si din toamna lui 2014 stau in botosani la parintii mei.am cumparat un vw passat variant in luna decembrie de la cineva din iasi,masina fiind la primul set de nr rosii,acestea fiind valabile pana pe 06 01 2015.acum as vrea sa-i scot al doilea rand de numere rosii  dar aici in botosani si de asta va intreb; pot  sa scot numere rosii de aici din botosani sau chiar s-o inmatriculez definitiv daca am buletinul pe bucuresti sau trebuie sa-mi fac buletin inapoi pe jud. botosani?!! va multumesc.
A intrebat hangan (180 puncte) acum 9 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Trebui sa iti faci buletin , sau sa ii scoti de la bucuresti , daca nu ai peste 30 de ani nu te sfatuiesc sa o inmatriculezi pe numele tau.

Comentarii:

A comentat hangan (180 puncte) acum 9 ani treaba asta cu varsta o stiu ca m-am interesat,oricum am peste 30 de ani,multumesc de raspuns.
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Da se poate, un prieten din CS a venit in TM de unde mi-a cumparat masina si a scos aici nr. rosii el personal.

Comentarii:

A comentat hangan (180 puncte) acum 9 ani dar a scos primul set de nr rosii sau al doilea?
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Al 3lea !!! Ultimul. Eu am scos inainte 2.
A comentat hangan (180 puncte) acum 9 ani acum am sunat la inmatriculari auto si nu pot sa scot numere rosii decat in raza judetului de unde am buletinul.multumesc oricum de raspuns.
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Depinde si de judet. Eu iti spun 100% caci doar am fost cu el :), numai ce i-am vandut masina si nr. rosii care erau expirau in 2 ore, caci el a venit la ora 22:00. Atunci a stat pana maine dim, m-am dus cu el si a scos nr.
A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani numai din bucuresti poate sa scoata.