4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Salut! Am si eu o intrebare ar...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut! Am si eu o intrebare are vro importanta marginea aceea neagra de la numar?

As vrea sa o sterg si sa prind direct numarul pe bara fara suport ca ar da mai bine asa:) marginea accea din poza? am inconjurat cu rosu bine o sterg pe toata dar am marcat asa sa vedeti al ce ma refer!

Imagini atasate

A intrebat by_Danutz (1,520 puncte) acum 11 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat tiperciuc (120 puncte) acum 5 ani Am si eu o intrebare si nu stiu unde sa o pun.....sa zicem ca astazi am fost cu seful meu un neamt....la un atelier auto sa isi ia un drongoi de tractor de la reparat....prima data am mers cu el pe drumuri de camp....dar innapoi acasa....am luat-o innainte ca taranul

11 Raspunsuri

+7 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Si eu am numerele prinse fara suport, dar nu am adus modificari placutelor. Este interzis sa stergi sau sa adaugi.
0 voturi
A raspuns vladdd (13,540 puncte) acum 11 ani

editat de vladdd acum 11 ani

eu am sters dunga aia de la numere de un an si nu am avut probleme ;)
am trecut si ITP-ul cu ele asa....
+2 voturi
A raspuns by_Danutz (1,520 puncte) acum 11 ani hmm.. nush ce sa fac.. ca daca nu pot sterge dunga aia mai bn le las cu suport!
+2 voturi
A raspuns mihai_f (5,040 puncte) acum 11 ani eu am inmatriculat acum 1 luna o masina si nu are la nr acea dunga neagra
+2 voturi
A raspuns dukuxxlRAD (8,800 puncte) acum 11 ani eu le am fara suport dar mi-a fost frica sa sterg sa adaug pentru ca este interzis!
+2 voturi
A raspuns by_Danutz (1,520 puncte) acum 11 ani pai eu as vrea doar pe fata fara suport si sterse.. ca am un golf 4 gri metalizat si ar da bine asa.. dar mie fica pt o prostie sa nu las talonu pe la politie sau sa primesc o amenda..
+4 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani teoretic, iti poate lua talonul! practic nu am auzit vreun caz.
bafta si la multi ani!
+2 voturi
A raspuns by_Danutz (1,520 puncte) acum 11 ani Va multumesc pt sfaturi! un an nou fericit tururor!!! o sa intreb un politist cel mai bine cred ca el ma va lamuri!

Cel mai bun raspuns:

+5 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani nu are nici o treaba colegu , poti sa o stergi fara nici o retinere :D

Alte raspunsuri: (2)

+1 vot
A raspuns ULFi (550 puncte) acum 11 ani N-are nici o valoarea aceea dunga neagra,numerele sa fie pozitionate vizibil pe masina,sa nu fie afectate caracterele,si sa aiba hologramele aferente statului caruia apartin,deci , stergeti-va dungile pana cand nu mai aveti solventi :)) , nu intereseaza pe nimeni aceast aspect.!
0 voturi
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 9 ani stai linistit! eu am sters-o la masina si pe spate si pe fata m-a oprit un gunoi dala cu pretentii absurde sa demontez folia de 30% de pe geamurile fata si nu a spus nimic de numar.. deci ar fi putut f usor sa imi spuna si de numar. si l-a motor am sters-o, m-au oprit si nu au spus nimic. bafta!