4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Se mai trimit amenzile de rada...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Se mai trimit amenzile de radar prin postă fără să fii oprit?

Veneam vineri seara pe DN1 dinspre Valeni spre Ploiesti,si in apropiere de ploiesti dintr-o curba a aparut un MCV de politie si nu am avut cum sa franez sa reduc viteza foarte mult?Daca nu m-a oprit nimeni este posibil sa imi vina amenda acasa?Astept un raspuns!Tin sa mentionez ca aveam vreo 30 Km/h peste viteza legala,era drumul foarte liber,si stiti cum e,dupa ce iti dai seama de greseala o regreti,dar nu mai poti indrepta nimic!Va multumesc anticipat!
A intrebat alexandrux (1,840 puncte) acum 11 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani In cazul in care aveau radarul pornit, s-ar fi luat dupa tine si te-ar fi oprit!
Daca nu te opreste poti sa stai linistit! Nu au voie sa iti trimita amenda acasa, in caz contrar faci contestatie si castigi!

Comentarii:

A comentat alexandrux (1,840 puncte) acum 11 ani Iti multumesc mult pentru raspuns,eram putin ingrijorat!Sarbatori fericite!
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani @vwventi esti funny!
cum sa nu aiba voie sa iti trimita amenda acasa?este o prostie!!! si nu castigi mereu contestatia, mai ales la radar si mai este si recurs care se face in proportie de 30% de catre militie!!atentie!!! sunt cateva cazuri in care te poti scoate basma curata.depinde de mai multi factori!
@alex, stai linistit daca era ceva te opreau atunci, veneau dupa tine,nu iti fa probleme ca nu se intampla nimic. dar pe viitor ti-as sugera sa conduci in limitele legii!

Alte raspunsuri: (4)

–1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Kenel unde nu sti nu te bagi!
Eu sunt prieten cu Catalin Dancu - (i-am reparat masina de multe ori) el mi-a spus de chestia asta, si cand mi s-a intamplat  am stiut cum sa ma descurc!
Cand nu sti ce spui e mai bine sa nu spui nimic!

RADARUL daca nu te opreste pe loc nu mai are voie sa iti faca nimic(exceptand radarele fixe)!

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani sezi bland!
vorbim despre radarele noi de pe mcv'uri!
intreaba-l pe prietenul tau ce omologari are acest tip de radar si apoi vorbim! ca idee, te ia din mers, te ia sub zero grade, te ia noaptea, te ia cand e ceata..si astea sunt omologari ale radarului, nu ce poate sau nu poate sa faca un garcea.
adevarat ca cele vechi nu erau omologate pt treburile astea.

ps: aici nu vorbim despre practica si despre hibele care un avocat bun le poate scoate la un proces...vorbim despre teorie, despre ceea ce un radar este omologat sa faca!
si inca ceva, unde nu stiu chiar nu ma bag! de aceea nu o sa vezi ca postez la orice intrebare adresata pe aici, ci numai la ce stiu!!!
A comentat stefanST (19,540 puncte) acum 11 ani Radare fixe momentan la noi momentan se numesc camere de monitorizare trafic atat
Daca o comiti si te filmeaza vreun radar (mcv) ai 2 variante ori te opreste si ai dat de dracu ori o trimite frumos in plic pe adresa propietarului masini care trebuie sa anunte datele persoanei care a condus masina la data respectiva.
Ex acum 2 saptamani am primit un plic acasa si scrie pe foaia aia ca am fost filmat de autospeciala cu numarul xyz pe bulevardul expozitiei ...... am termen sa anunt cine a condus masina ca sa faca pv (lucru pe care nu am de gand sa-l fac)
Ca sa se ia dupa tine nu le prea convine nici lor ca au benzina mai putina ca un student
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani stefan vreau sa completez ceva la cele spuse de tine. nu toate camerele sunt doar camere de monitorizare.chiar daca s-a renuntat la multe radare ca nu mai sunt omologate si politia le-a dat in grija primariilor, inca MAI SUNT unele pe dn1(de ex la pucheni) si inca cateva prin tara, care iti trimit amenzi!!!
ps: faza cu combustibilul chiar este adevarata
A comentat stefanST (19,540 puncte) acum 11 ani ai dreptate kenel.
+3 voturi
A raspuns dukuxxlRAD (8,800 puncte) acum 11 ani E prea Putin probabil sa fi avut radarul pornit asa ca poti sta linistit!!!
+2 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani din surse OFICIALE numai 25% din RADARELE montate pe MCV sunt omologate si masurate metrologic !!!

asa ca ...daca aveti rabdare puteti da politia rutiera in JUDECATA si cu un avocat bunicel puteti iesi basma curata EVENTUAL sa ai cereti si daune pentru abuzul primit !

EU am un proces cu ei de 2 ani de zile pentru o simpla amenda de CENTURA de SIGURANTA care a lauto SOTIA pe bancheta din spate ...Am castigat prima instanta , am castigat RECURSUL facut de RUTIERA in 15 zile
AM dat politia rutiera in judecata sa le cer daune morale 10.000 lei , am castigat primul proces , am castigat si RECURSUL astept urmatoarea infatisare in ianuarie 2013 !

Toata distractia a inceput in AUGUST 2011 pe Bdul Dacia :) pe timpul noptii :) ....cum o fi vazut domnul de la circulatie ca nu e centura PUSA din moment ce il orbeau farurile mele ..numai el trebuie sa explice in instanta !

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani sursele tale oficiale nu sunt compatibile cu luna in curs!
0 voturi
A raspuns varderom acum 3 luni Amenzile radar pot fi trimise prin poștă fără să fii oprit în cazul în care abaterea rutieră a fost constatată de un radar sau de un alt mijloc tehnic de înregistrare a circulației, iar polițistul nu a avut timp să te oprească.

https://evmarket.ro/utile/amenzile-radar-pot-fi-trimise-prin-posta-fara-sa-fii-oprit-40601/