4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Vinovat sau nevinovat ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Vinovat sau nevinovat ?

Buna ziua. Am avut neplacerea de a intra intr-o coliziune cu un alt sofer, circulam ambii soferi pe acelasi sens al drumului(drum mai lat  CU O SINGURA BANDA PE SENS) eu eram inainte si vroiam sa virez dereapta pentru a intra la LUKOIL. Inainte cu circa 100 metri am semnalizat dreapta si am vrut sa ma trag cat mai pe marginea drumului pentru a intra pe urma sa alimentz.Cand am inceput sa virez a trecut cu viteza mare (circa 80-100 km pe ora ) si mi-a agatat bara din fata cu pragul din spate.Nu ne-am inteles pe cale amiabila asa ca am chemat politia . Agentii care au venit (dupa 5 minute de discutii intre ei daca era sau nu drum cu o  banda sau doua au constatat ca este o singura banda de mers mai lata. Am mers la politie unde m-au scos vinovat pe mine , am primit si o amenda de 360 lei. Ce credeti este corect ceea ce sa intamplat ? sa depun contestatie sau nu ? multumesc
A intrebat vlad_ms (840 puncte) acum 9 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns dreamboy (8,210 puncte) acum 9 ani Deci tipul a venit din spate , si ti`a agatat bara fata in partea stanga ? daca da , depune contestatie . Care e motivul pt care te`au gasit vinovat ?

Comentarii:

A comentat dreamboy (8,210 puncte) acum 9 ani Daca a incercat sa te depaseasca pe partea dreapta , iar tu cand ai virat l`ai agatat , e neasigurare la schimbarea directiei de mers . Nu conteaza ca el nu avea ce cauta acolo , asta e legislatia in Romania noastra draga
0 voturi
A raspuns vlad_ms (840 puncte) acum 9 ani in partea dreapta ma atins

Comentarii:

A comentat dreamboy (8,210 puncte) acum 9 ani Nu are rost sa depui contestatie , esti vinovat . Data viitoare inainte sa tragi de volan , ochii in oglinzi , valabil si atunci cand virezi la stanga :)
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Acolo erau 2 benzi poate sau una dar care incap 2 masini, dar daca tu mergi pe axul drumului si mai era loc inca de o masina pe margine , este vina ta pentru ca nu teai asigurat , ( nu cred ca erai cu trailarul sa te dai pana pe axul drumului) asa am patit si eu (asemanator) la scos politistu vinovat cu camera video si el a zis ca depunde contestatie , dar a facuto degeaba ca amenda tot si-a luat-o si rca-ul tot mi la dat.
0 voturi
A raspuns vlad_ms (840 puncte) acum 9 ani oke, o sa merg sa platesc amenda. Multumesc pentru raspunsuri
P.S - mai are rost sa spun ca era si o trecere de pietoni unde sa intamplat fapta ?

Comentarii:

A comentat dreamboy (8,210 puncte) acum 9 ani Nu conteaza , tot vinovat esti :)
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 9 ani esti vinovat in cazul asta, ai schimbat directia de mers fara sa te asiguri. daca te lovea in spate, adica daca apucai sa faci manevra era el vinovat.
Plateste amenda la jumate, nu mai pierde timpul cu contestatia.

Intrebari asemanatoare

Cine este vinovat? (6 raspunsuri)