Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Viteza pe A6?

Sall tuturor ,astazi plecasem de la Timisoara spre Deva si ma-m bagat pe autostrada de la Lugoj si mergand cred ca aveam vreo 150/160 km/h si am trecut pe langa un echipaj de politie care stateau cu radaru ,eu depasisem pe unu un acel moment si politia avea 2 masini oprite carora am vaz k probabil le scria procesu verbal. Pe mine nu ma-u oprit ,ii posibil sa ma fi "strecurat"si sa scap sau sa-mi trm amenda acasa precum m-or luat cu radaru? rasp va rog Stima
A intrebat jogaBonyto (230 puncte) acum 5 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns adfy_cs (2,620 puncte) acum 5 ani daca nu te-o oprit ai scapat :))
nu iti trimite nimeni acasa nimic.stai linistit
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 5 ani Daca nu te-a oprit asta nu inseamna ca radaru nu a putut sa te ia, depinde acum ,radaru bate si la distanta .
Acum cum ti-o fii norocu
0 voturi
A raspuns florinos (10,910 puncte) acum 5 ani daca nu primesti nimic acasa in 30 de zile, asta e termenul legal de comunicare a copiei pv de contraventie , atunci inseamna ca ai scapat.

Comentarii:

A comentat DjVip3r (11,920 puncte) acum 5 ani Gresit, au timp 6 luni sa-ti intocmeasca procesul verbal si inca o luna sa ti-l comunice, deci 7 luni sa te tot astepti la amenda.
A comentat florinos (10,910 puncte) acum 5 ani daca "l-a luat radarul" -daca functiona in timp ce el trecea cu masina, fii sigur cu nu asteapta ei 6  luni sa-i trimita pv de contrav. acasa. Daca asteapta 6 luni la cate contraventii la radar se aduna in perioada asta inseamna ca aia o sa stea 24/24 la munca sa scrie pv contrav.
A comentat DjVip3r (11,920 puncte) acum 5 ani Eu am spus din pdv legal ca se poate, logic ca nu asteapta atat..dar eu as sta linistit doar dupa 7 luni :))
0 voturi
A raspuns jogaBonyto (230 puncte) acum 5 ani Si daca trec 2 masini concomitent pe langa un echipaj pe care il ia primul,pe ala cu viteza mai mare?

Comentarii:

A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 5 ani pe amandoi........
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 5 ani Daca te-a luat radaru poti astepta si 6 luni pana iti vine amenda,un fost coleg de munca a patit-o

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare