Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Acte autenticitate

sal recent am cumparat o masina si chiar cand sa ii fak autenticitatea am avut o probl  la motor si trbuit sa ii skimb blocu motor spuneti.mi si mie care stie ce acte imi trebuie pentru autenticitate akum ca iam skimbat si motoru si ce taxe :) a si motoru care lam pus e de aceasi capacitate cilindrica tot de acelasi model dekt ca nu am serie pe el banuiesc ca mil pansoneaza ?
A intrebat motaneluuuuuu (940 puncte) acum 8 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bau88g3 (15,780 puncte) acum 8 ani ori il poansoneaza ori il trece "fara serie"
0 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 8 ani In principiu iti trebuie aceleasi acte ca si pana acum, impreuna cu actele de provenienta si descriptive ale motorului nou. Nu vad ce probleme ai putea avea cu cei de la RAR, atata timp cat ai schimbat blocul motor cu unul similar. Referitor la costuri, nu stiu cu  cat te va ajunge in plus.
+2 voturi
A raspuns CJ 91 NBY (3,650 puncte) acum 8 ani Nu stiu sa iti spun nici eu exact dar am auzit ca pretu e pe la vreo 600 de lei ca sa-ti treaca fara serie de motor.....si atunci poti sa-ti pui orice motor pe masina doar sa fie de aceeasi capacitate cilindrica.
+2 voturi
A raspuns motaneluuuuuu (940 puncte) acum 8 ani blocu motor e luat sh de pe alta masina dezmembrata fara vr act de provi. la el si in plus ce fel act sa imi dea ala de la care am luat blocu ca nu e furat sau de genu? orikum e fara serie in fine eram doar curios pan la urma rezolv intr.un fel da nuj procedura ;)) ms baieti stima !

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 8 ani Iti trebuie o factura a blocului motor....te duci la un centru de dezmembrari sau la un magazin de piese auto si le spui sa iti faca si tie o factura pe motor...si le dai acolo ceva...
+2 voturi
A raspuns motaneluuuuuu (940 puncte) acum 8 ani Cu factura de la curier o merge ? :D dak nu incerc cum mi.ai zis u :P

Comentarii:

A comentat Miserupix (55,060 puncte) acum 8 ani Factura de la curier arata doar ca ti s-a adus produsul acasa, nimic mai mult. Poti lua, in schimb, legatura cu cei care ti-au vandut blocul motor si sa-i rogi sa-ti trimita o factura scanata pe adresa de mail. Daca sunt persoana juridica si sunt normali la cap nu trimit prin curier un produs nefacturat
0 voturi
A raspuns wolfvw (140 puncte) acum 7 ani ceva asemanator este si in cazul meu!
am avut probleme cu vechiul motor si pe la 195000km a crapat blocul si l-am inlocuit cu unul original care n-are serie trecuta pe el.
intrebarea mea este urmatoarea:
ce demersuri trebuie sa fac pt. a putea sa fac si sa nu am probleme la  I.T.P.-ul de anul viitor ?
eu am inteles ca pe langa actul de provenienta al motorului ( in cazul meu - bloc motor mou cu acelasi cod de motor ) adica factura pe care am primit-o , trebuie sa dovedesc si ca am montat motorul intr-un service autorizat pt.marca VW .Am citit undeva ca trebuie sa merg la notar si sa declar pe propria raspundere ca nu este furat, luat de pe alta masina si apoi sa merg pe la R.A.R unde sa imi poansoneze o serie noua ori sa imi scrie in carte : motor fara serie.....
Daca a mai trecut cineva prin asemenea situatie  ori cunoaste procedura legala  ...rog frumos un raspuns , merci anticipat.
0 voturi
A raspuns motaneluuuuuu (940 puncte) acum 7 ani inka nam ajuns cu ea la autenticitate dar dak ai deja factura de la motoru nou numai trb sa te duci sa declari pe propia ta rasp etc..orikum te anunt aici cand am rez cv sau tu dak te duci in inaintea mea ms stima