4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Aer conditionat > climatronic/ac seat ibiza, 6l,...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Climatronic/ac seat ibiza, 6l, 1.9 sdi, 2004?

Salutare, sper sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Am umplut instalatia cu freon a doua oara cam acuma o luna, astazi cand am pornit-o  s-au auzit 2 beepuri , mi se aprindea becul ca sunt pe rezerva, cand ma uit la climatronic, se aprindeau toate iconitele  si se stingeau, face asa  de vreo 14 ori dupa care functioneaza, dar nu imi mai baga aer rece continuu , teava de la aer se incalzeste se raceste (cum stai cu fata spre masina e in stanga,  cea care vine de la compresor). Totusi am observat ca daca dau pe auto, imi baga aer rece si teava se mentine rece. Daca tin apasat pe reciclare+econ+directionare aer, imi apar ceva coduri care nu stiu ce inseamna : 4F A si 31 8. Cineva mi-a spus ca are "ceva" climatronicul. Stiti pe cineva din Iasi care se pricepe la o diagnosticare vag-com, sau un service care stie sa se uite la instalatia de ac? Multumesc.
A intrebat samy (250 puncte) acum 11 ani in categoria Aer conditionat
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani schimba panoul de comanda de la clima. la seaturi este o problema legata de aceasta piesa

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani da si e al naibii de scump
fa o diagnoza si sterge erorile de la climatronic, la mine a functionat
0 voturi
A raspuns sandrei87 (570 puncte) acum 11 ani nu stiu ce are, dar are momente cand imi clipeste , adica se aprind toate iconitele de la el, si momente cand nu, daca scot cheia din contact, pe ecranul de la climatronic se vede cum mai clipesc acele iconite, adica ecranul nu se stinge de tot.
0 voturi
A raspuns sandrei87 (570 puncte) acum 11 ani Salutare, azi am fost si am pus masina pe un vag-com, mi-a iesit urmatoarea eroare la climatroni 31 8, baiatul de acolo spunea ca este presostat-ul, nu am inteles exact ce zicea el, dar, ce totusi am inteles eu, este ca nu mai am freon,  poate ma lamuriti si pe mine. O alta chestie este ca presiunea pe conducte sau in compresor nu stiu exact unde,  masurata cu vag-com-ul era de 12, si mi-a zis ca e mare, mai zicea ca s-ar putea sa fie freon prea mult, sau pur si simplu sa fie aer.Oare ce sa fie cu masina mea?.