4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Aer conditionat > De ce nu merge aerul condition...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce nu merge aerul conditionat?

Salut am un opel astra g hatchback 1.6 8v an 2004 si am observat acum dand drumul la AC nu baga rece ... M am uitat nici nu invarte de la ce sa fie ? Nu are freon? Mi sa spus ca daca nu are destula presiune de freon nu invarte ...
A intrebat aim (440 puncte) acum 10 ani in categoria Aer conditionat
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns mihainstef (21,110 puncte) acum 10 ani Ce anume "nu invarte"?
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani ia-ai dat toata iarna din cand in cand drumu ? macar 1 data la o saptamana 2 ?
0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani intr-adevar, compresorul a/c nu functioneaza daca lipseste gazul din circuit.Poate ai o pierdere de Freon pe undeva... o garniture uscata... mergi la un service de a/c si vezi daca scapa pe undeva sau daca pur si simplu trebuie reincarcata instalatia (asta in cazul in care a trecut f mult timp de la ultima incarcare...)
+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Ai 3 posibilitati:Freon lipsa,presiune freon scazuta,senzorul de pe circuitul de freon(cel care da semnal la ambreiajul compresorului)nu iti functioneaza sau ambreiajul de la compresor ori compresorul.
Verifica daca ai freon si daca nu pierde,apoi daca ajunge curent la compresor cand deschizi pe rece si de aici:daca ajunge curent atunci e din cauza compresorului,daca nu ajunge e de la senzor sau cablaje.
0 voturi
A raspuns petri75 (26,570 puncte) acum 10 ani Ca complectare la ce a spus Stefan la comresor ai doar un singur fir (in generala de culoare verde) care cupleaza ambreajul daca ai curent pe acel fir inseamna ca e dusa bobina.Restul a explicat Stefan