4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Aer conditionat > De ce nu merge dezaburirea?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce nu merge dezaburirea?

Salutare tuturor! Am o problema extrem de enervanta la un E36 316i Coupe. Am dublu-climatronic pe ea si nu imi merge dezaburirea,  dupa vreo 10 km de mers incepe sa imi bage si mie caldura si sa se dezabureasca parbrizul, insa daca merg cu masina pe distante scurte, prin oras, pur si simplu nu mai vad nimic prin parbriz, trebuie sa trag pe dreapta sa sterg parbrizul. Ce poate fi? Trebuie sa schimb filtrul de polen? Tin sa mentionez ca daca "ii dau talpa" incepe sa bage, insa la mers normal nimic. Va multumesc anticipat!
A intrebat Alin_KIR (670 puncte) acum 11 ani in categoria Aer conditionat
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns nelutzu_nelutzu (4,650 puncte) acum 11 ani ai controlat termostatul?,la mine tot asa pateam-termostatul era rupt pe o parte si blocat pe deschis si nu puteam dezaburi geamurile iarna decat foarte greu si la drum lung,l-am schimbat in timpul iernii si a fost ok,referitor la filtru daca e infundat ar trebui sa ai caldura cel putin in fata dar sa nu o poata ventila ca lumea in toata masina(nu ai bagat de seama daca dai ventilatorul la maxim nu simti un miros ciudat de praf-daca da e de la filtru).sper sa iti fie de folos...bafta...
0 voturi
A raspuns Alin_KIR (670 puncte) acum 11 ani Ba da, cand dau drumul mai tare se simte un miros mai ciudat, insa nu este deranjant. Cum pot controla termostatul? Multumesc frumos pentru ajutor.

Comentarii:

A comentat nelutzu_nelutzu (4,650 puncte) acum 11 ani filtrul iti este terminat,dar problema cu incalzirea mai mult ca sigur vine de la termostat, urmareste ce ti-a scris  colegul mai jos....
+4 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Caldura in masina este?La ce nivel ai acul de temperatura(cam mult 10 km la un benzinar).
Termostatul se verifica asa:
Lasi motorul pornit in parcare(se incalzeste mai repede) si verifici furtunul pe care este montat termostatul.Daca se incalzeste treptat si caldura urca greu atunci e de la el.Deasemeni,daca ai presiune pe acel furtun(simti ca circula ala) e din termostat.
Filtrul de polen cati km are?
0 voturi
A raspuns Alin_KIR (670 puncte) acum 11 ani Salut! Baga caldura, insa dupa ce merg la drum intins cu masina. Daca merg prin oras spre exemplu nu baga, mi se aburesc geamurile de tot. Filtrul de polen nu stiu cati km are... Masina o am din septembrie. Multumesc pentru informatii.