4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Aer conditionat > Nu i.mi baga aer cald in masin...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Nu i.mi baga aer cald in masina...baga numai rece! FORD FOCUS 2003 1.8 dizel ?

Salut prieteni! Am probleme cu aerul condiționat... I.mi gaga doar aer rece...deloc cald...temperatura la jumatate pe ceas...am incercat toate modurile...jos...sus..ambele...maxim pe rosu...la 1-2-3-4..etc... Ieri mi.a mers perfect... Azi dupa ce am luat.o de la service...nu msi merge...nu baga decat rece... La service am facut schimbul de antigel...si schimbat Vas de expansiune..nou...completat lichid de frana...aerisit pompa ambreaj..etc...pentru ca nu i.mi intra bine in R si 1...dar oricum pompa are scurgeri si trebuie alta noua... Ideea este ca nu i.mi merge aerul condiționat ...oriunde dau si orice treapta...baga numai rece si foarte rece... Ce poate fii? Unii zic ca termosul...dar nu cred...pentru ca temperatura creste... Sau ca a ramas aer pe interior... Ce sa fac? PS. Sunt incepator... Prima masina!
A intrebat octaviangabrielpopa (120 puncte) acum 6 ani in categoria Aer conditionat
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 6 ani Mergi inapoi la mecanic si vezi ce a facut de nu mai functioneaza daca inainte era ok  !!!
0 voturi
A raspuns autodre (13,570 puncte) acum 6 ani Fie nu s-a aerisit complet,  dacă nu ați rulat câțiva kilometri astfel încât să deschidă termostatul, fie antigelul nou, care are proprietăți de curățare,  a purtat depuneri în radiator habitaclu și l-a înfundat.  Se poate deduce ușor dacă verificați dacă cele două furtune ce intră în bord,  aflate în spatele motorului sunt calde sau reci.
De ce ați schimbat vasul de expansiune?
0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 6 ani Acest motor se aeriseste mai greu.Mai insista cu aerisirea.