Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Problema ac?

salut am incarcat instalatia cu fron la un e 36 318 i si a functionat 10-15 minute dupa care am pierdut tot freonul am constatat ca radiatorul era fisurat lam schimbat si am bagat din nou freon acum problema este ca nu mai pleaca compresorul de la buton daca ii dau curent de la baterie pe direct pleaca si baga rece pana sa schimb radiatorul iam dat drumul de la buton si a functionat care sa fie problema?
A intrebat bmw_E36_318IS (3,490 puncte) acum 9 ani in categoria Aer conditionat
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Presiune prea mica in instalatie,lipsa informatie de la senzor presiune sau ulei prea putin introdus o data cu freonul.
Daca ai pierdut freonul o data,trebuia sa schimbi si sa introduci substanta de contrast in freon,cautai alte eventuale pierderi si rezolvai problema.
PS:Daca nu porneste de la buton inseamna ca exista o problema,ideal de a nu il mai pune pe direct(e mai simplu o verificare a instalatiei decat un compresor nou plus instalatie de verificat).

Comentarii:

A comentat bmw_E36_318IS (3,490 puncte) acum 9 ani este posibil sa nu functioneze din cauza ca am bagat decat 500 gr freon ?si cat freon ar trebuie sa ii bag ca nu stiu?
A comentat bmw_E36_318IS (3,490 puncte) acum 9 ani daca presiunea este prea mica nu pleca compresorul prima data cand a functionat pana sa schimb radiatorul am bagat 200 gr freon si a plecat compresorul de la buton ?
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Am bagat numai 500 grame freon ca nu stiu cat intra.Daca ai facut asta la un service,poti sa ii ceri sa isi dea 2 palme din partea noastra celui care a facut?Ulei cat ai pus?De ce fel?Presiunea cun a fost verificata in instalatie?
A comentat bmw_E36_318IS (3,490 puncte) acum 9 ani a bagat ulei si substanta de contrast sa facut vidare sa vad daca am alte pierderi si totul a fost ok am bagat freon si surpriza cand apas pe butonul de la ac sa plece compresorul nimic si nu ii dau de cap
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Presupunand ca nu s-a facut incarcare din butelie probabil a inghetat apa in filtru . Dupa inlocuire radiator se fac cateva spalari vacuumari .Cu statie , bineinteles.
0 voturi
A raspuns bmw_E36_318IS (3,490 puncte) acum 9 ani am schimbat radiatorul de ac apoi am vidat sa vad daca mai sunt alte pierderi plus substanta de contrast nu am pierderi am bagat decat 500 gr de freon pentru ca nu stiu cat intra