4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > am un bmw 325 tds din 97 si nu...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Am un bmw 325 tds din 97 si nu trage ca un bmw normal trage foarte greu ! in a 2 in blana abia trage ! care a fi prob

masina merge porneste putin greu cred ca trage aer! dar nu trage normal cred ca e debitmetru ma puteti ajuta !

Imagini atasate

A intrebat myta94 (150 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat bmw123 (100 puncte) acum 11 ani Si eu mi-am luat un bmw-525”tds-97 . Tot problema asta am avut-o si eu ..”pornea mai greu si nu tragea cum trebe. Am zis ca merg la test cu ea , si pe drum i-am dat in gura 220.. si ce crezi ?! :D Cand am ajuns acolo , iam facut testu .. masina nu mai avea nimic , mi-a zis ca a fost infundata toba. Posibil sa fie si la tine tot aceeasi chestie .. SALUT

9 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani Salutare eu am un e39 525 tds, probleme pot fi multe dar daca crezi c ar fi debimetru atunci curatal ptr un prim pas. desi fara diagnoza iti dai seama cam greu avand in vedere ca este un 6 cilindri si se lanseaza cam greu pana in 2 mi tur/min. Eu la fostul golf il curatam tot la 6 luni ca nu aveam bani sa il schimb. Am facut o data si la bm dar nu am simti diferenta deci cred ca nu ii stricat. Pentru a-l curata dai filtru de aer jos si dai cu sprei pe ele, sprei de curatat discurile ii ok daca nu ai ceva mai bun. Daca nu ti-e lene il dai jos de tot si il cureti cum trebuie. Daca dai cu sprei cu el montat sa nu pornesti masina imediat sau daca o sa o pornesti sa nu te speri de sunet si de turatie ii de la spreiul de curatare care intra la pistoane.
Sa nu fie de la pompa injectie etc.

Have a good time
+3 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Inainte de a te apuca de desfacut si altele,daca zici ca e debimetrul,intai deconecteaza-l scoate firele jos si mergi cu masina sa vezi ce si cum se intampla.
Apoi decat sa le iei pe ghicite si sa schimbi piese aiurea,puneo pe tester si acele iti va spune exact ce si cum e problema.
Numai bine!
0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Fum scoate?Fasaie?
0 voturi
A raspuns sergiu88 (8,770 puncte) acum 12 ani incearca sa-i schimbi si filtrul de motorina
+1 vot
A raspuns xiyxiy (2,590 puncte) acum 12 ani hai sa iti zic ce am avut eu la un bmw e39 525d din 2000, am fost pe la totii mecanici lu peste, am dat jos debitmetru, filtru de aer, curatat egr in speranta ca masina va merge mai bine, dupa 3.000 de ture masina tragea normal, sub 3.000 de ture era  o dacie plina cu cartofi, problema la mine a fost un furtun mic care vine de la egr, mecanicu a umblat 5 min la ea a legat niste furtune de la egr pe direct si acu rupe!

Comentarii:

A comentat un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani Salut; da mai multe detali, care "furtunas" cel de vacum ce intra in EGR? de ala zici ?
Nu as cred, eu am incercat si cu el pus si cu el scos si nu s-a schimbat nimic.

Cum a legat furtunele pe direct, cate? Exprimate mai clar.

have a good time
+2 voturi
A raspuns Stelycool (3,050 puncte) acum 12 ani Salut pornirea mai greoaie e de la capul hidraulic de la pompa Diesel..e normal din anul ala si dak are peste 300-400.000km REALI nu ce are in  bord,tehnologie mai veche putin fatza de dieselurile mai nou cu injectie directa ;)...Uitate la filtru de motorina sa nu fie infundat sau plin de apa(schimbal dak e vechi),filtru de aer dak e plin cu 5kg de praf lafel...(dak le ai pe astea 2 murdare iti consuma lejer mult,poate cauza si pornirii mai greoaie si poate si daia nu trage !!! si aia cu egr sau cu debimetru dak ai scos furtunul sau mufa de la debitmetru si nu se schimba turati motorului adik sa trepideze la relantii insemana k nu functioneaza niciuna bn.....normal cand scoti mufele si furtunul trb sa se simta ceva schimbari la motor,tremurat,scaderi de turatie,etc...Ultima poate fi si kitul de ambreiaj dus adik cand o calci iti patineaza ambreiajul...dak se tureaza in loc si nu trage e ambreiajul dus..;)...bft

Comentarii:

A comentat cristyyoo (27,820 puncte) acum 12 ani Are dreptate Stelycool in general 2.5 tds de la bmw are problema la capul hidraulic se deformeaza si din cauza asta porneste greu si nu trage... pt inceput insa ai putea sa ii faci o revizie (filtre &ulei) daca nu i-ai facut si daca problema persista mergi la un pompagiu!
–2 voturi
A raspuns ionut6969 (2,610 puncte) acum 11 ani D A C I A = daca ai cap iati alta :))
0 voturi
A raspuns baltaretsz (200 puncte) acum 11 ani frate si eu am un bmw 325 tds e36 din 95 si am patit acelasi lucru deodata masina nu mai avea vlaga in ea si problema era ca aveam un furtunas din galeria de admisie iesit care imi indica presiunea din motor si dupa ce am bagat furtunu ala la loc masina sia revenit deodata la loc si iar avea vlaga.....eu zic ce am patit.

Comentarii:

A comentat bogdan-ivan (320 puncte) acum 11 ani undei pozitionat furtunasul ala de la galeria de admisie?
0 voturi
A raspuns Cosminwww (140 puncte) acum 7 ani Salut...am si eu un 318 tds din '95...de vreo doua luni nu mai tragea cum trebuie...probleme ar putea fi multe...i.am schimbat filtru de  aer,motorina si ulei +ulei motor,am curatat si sita de la pompa de motorina care era destul de murdara (ma gandeam ca poate nu trage motorina cat trebuie la turatie mai mare) si nimic...am pus.o pe tester si acolo a gasit "senzor presiune admisie"...e undeva intre filtrul de ulei si cel de motorina,(o piesa din plastic de vreo 3-4 cm,care vine pe un furtunas subtire, din galerie),am vrut sa merg sa cumpar senzorul dar cel cu tester.ul a vrut sa incerce sa.l curete...i.a scos mufa si i.a dat cu spray de contact in interior(si la mufa si la senzor),probabil nu facea contact cum trebuie...acum masina si.a revenit si merge asa cum trebuie...sper sa te ajute cu ceva aceasta "poveste"...bafta !!!