4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > am un bmw E 36 316 m43 din 94 ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Am un bmw E 36 316 m43 din 94 si am o mare problema

 

Va rog ajutati-ma.am un bmw E 36 316 m43 din 94 am o mare problema.astazi i-am pus niste antigel in vasul de expansiune care e prins de radiator.dupa aceea am observat ca nu imi mai baga caldura deloc.am iesit cu ea pe strada sa dau o tura cu gandul sa incalzesc putin motorul.mi-a urcat apa pana pe rosu, my s-a aprins becul.am vazut si am oprit. care e problema?

Problema e ca apa imi urcase foarte mult si nici pic de caldura nu imi baga...cred ca am 2ua probleme...nu imi baga nici caldura si imi urca si apa pana pe rosu. va rog ajutati-ma. orice sfat e bine venit.

A intrebat GrecuZXZ (2,600 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice

editat de asandulescu acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Poti scrie puntin mai mare ca sincer nici nu inteleg ce scrie acolo?
P.s.Problema care e de fapt?Nu prea am inteles ca scrie prea mic.
A comentat GrecuZXZ (2,600 puncte) acum 12 ani cat de mare sa scriu e destul de mare..;))..Va rog ajutati-ma.am un bmw E 36 316 m43 din 94 am o mare problema.astazi i-am pus niste antigel in vasul de expansiune care e prins de radiator.dupa aceea am observat ca nu imi mai baga caldura deloc.am iesit cu ea pe strada sa dau o tura cu gandul sa incalzesc putin motorul.mi-a urcat apa pana pe rosu, my s-a aprins becul.am vazut si am oprit. care e problema?

Problema e ca apa imi urcase foarte mult si nici pic de caldura nu imi baga...cred ca am 2ua probleme...nu imi baga nici caldura si imi urca si apa pana pe rosu. va rog ajutati-ma. orice sfat e bine venit.
A comentat RaduCTA (100 puncte) acum 11 ani fai o aerisire, daca mu are destula apa astea sumt problemele, se imcalzeste repede , mu da caldura

6 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani Continuarea?
+3 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani

editat de alex.sparco acum 12 ani

Da ce mic ai scris....
Pana sa ii pui antigel ai avut probleme?

Comentarii:

A comentat GrecuZXZ (2,600 puncte) acum 12 ani da aveam ceva probleme...tot asa imi urca apa..dar mergeam cu caldura deschisa la treapta 1 sau 2 si era ok..nu imi ajungea temperatura apei pana pe rosu numai daca forjam mai tare masina
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Cum ai pus antigel?Combinat?Sau ai bagat concentrat?

Sa verifici termostatul si vascocuplajul.
A comentat GrecuZXZ (2,600 puncte) acum 12 ani am cumparat antigel concentrat...prima data am mai dat drumul la apa din radiator si pe urma am complectat cu antigel..dar nu i-am facut nicio aierisire nimic..pe urma am observat ca nu imi mai baga caldura deloc.
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Pai daca vasul este mai sus decat radiatorul nu iti trebuie aerisire.
A comentat GrecuZXZ (2,600 puncte) acum 12 ani elicea de la vascocuplaj am vazut ca functioneaza..am mai citit si eu pe forumuri si am vazut ca daca poti sa opresti elicea de la vasco cu mana inseamna ca e defect...am verificat dar nu am putut sa opresc elicea..deci inseamna ca vasco functioneaza..:l
A comentat GrecuZXZ (2,600 puncte) acum 12 ani vasul nu este mai sus..este lipit de radiator..
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Trebuie facuta aerisirea.Antigelul daca este concentrat se amesteca cu apa distilata in functie de ce scrie pe sticla cu antigel.
A comentat GrecuZXZ (2,600 puncte) acum 12 ani poy si asta e problema pentru care imi urca apa pana pe rosu si nu baga nici caldura?
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Da.Nu e si normal?Daca tu ai scos antigelul din instalatie ,acum ai aer.
A comentat GrecuZXZ (2,600 puncte) acum 12 ani ok..ms..ai idee ce consum ar trebuii sa aiva un E36 316 m43..al meu papa cam 8 9 10..in afara orasului..my se pare un pic cam mult..
+3 voturi
A raspuns habiby (2,830 puncte) acum 12 ani o verificare si o  aeresire a instalatiei de racire si nu ai probleme cu caldura problema asta am avut-o si eu iarna trecuta    abea cumparasem masina  si caldura nu baga deloc    am completat cu antigel de vro doua ori dar aceeasi problema si pina nu am aeresit instalatia  nu am beneficiat de caldura        spor la treaba

Comentarii:

A comentat GrecuZXZ (2,600 puncte) acum 12 ani poy si eu am masina de o luna..si nu am mai avut BMW pana acum..ai idee cum se face aerisirea la asta?..poti sa imi explici te rog..:)
+8 voturi
A raspuns habiby (2,830 puncte) acum 12 ani e cam greu de explicat daca nu pot sa-ti si arat    in dreptul busonului de umplere a vasului unde se copleteaza cu antigel ai un surubel mai mic din plastic de culoare neagra cu cap in cruce  (este situat in partea stanga cum te uiti la radiator 5 cm mai la stanga de busonul de umplere   nu ai cum sal ratezi )     si al desurubezi     umpli vasul cu antigel pana nivelul maxim (ai o masura pe vas )   pornesti masina   dai drumu la ventilatie  la maxim pe caldura ( faci asta pt a deschide robinetul de caldura si pt ca lichidul de racire sa circule in toata instalatia )  si o tii un pic turata ,o sa vezi ca prin gaura de la surubul de aeresire o sa iasa antigel si mult aer (bulbuci)   in acelasi timp tre sa  te uiti si in vas daca mai ai antigel sa nu scada prea mult si comletezi daca trebuie    cand prin gaura de aeresire iese numai antigel fara a mai face si ...bulbuci ..   pui surubelul acela la loc  si mai verifici din nou daca trebuie copletat in vas  si pui si busonul vasului     si acuma  dupa  atata munca poti sa te relasezi la volan fara geaca pe tine           ideea e ca  a doua zi poti sa mai faci o verificare la nivelul lichidului de racire (antigel) pt ca peste noapte poate sa mai scada  putin  asa a fost in cazul meu         ce am scris mai sus   nu este o solutie care o foloseste toti utilizatorii forumului          eu asa am aprocedat                      stima si sa ne auzim numai de bine

Comentarii:

A comentat GrecuZXZ (2,600 puncte) acum 12 ani mersi mult..maine dimineatza la prima ora asa am sa fac..o sa te anunt daca a iesit bine sau nu..;) bafta
A comentat GrecuZXZ (2,600 puncte) acum 12 ani salut habiby..am rezolvat problema cu aierisirea...am facut exact asa cum mai invatat tu..acum baga caldura..mersi mult..;)
A comentat habiby (2,830 puncte) acum 12 ani ok      ma bucur ca ai rezolvat

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns habiby (2,830 puncte) acum 12 ani ok   spor la treaba si sa ne auzim cu un raspuns pozitiv

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns voicu_sorin (520 puncte) acum 12 ani Sal, nu ai avut deajuns antigel in ea si ti-a facut vreun "dop" de gheata sau ti s-a blocat termostatul si apa nu mai recircula.