4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > am un golf 5 ..i am cumparat b...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+5 voturi

Am un golf 5 ..i am cumparat baterie noua..

 am baterie noua pe masina..de la o pornire la alta tre sa folosesc cabluri pt a o pornii..desi pe aparatul de masura imi arata ca are curent si..ca imi baga alternatorul curent in ea..si totusi mereu moare...am lumini..am contact tot..dar la pornire de abia invarte..si nu porneste..exista sanse sa imi fure curent pe undeva..vreun releu..sau stiu eu ce?? 

A intrebat mohamed_ali (740 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Verifica sigurantele in prima faza.Ai cumva sistem audio aftermarket pe masina?
Cat are bateria cand e motorul oprit si cati volti are cand lucreaza alternatorul?
Mai trebuie verificata si bateria,verifici voltaj cu ea pe masina,apoi o dai jos verifici voltaj,o lasi 2 ore si apoi verifici iar.Daca voltajul nu e acelasi atunci bateria e stricata,nu toate bateriile noi sunt ok,sau alta cauza e respectarea amperajului recomandat de producator.

Alte raspunsuri: (16)

+4 voturi
A raspuns mohamed_ali (740 puncte) acum 12 ani ms frate..o sa incerc sa iau in calcul si voltajul bateriei..sa le compar mereu sa vad..poate fi o solutie:)
+3 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani App pentru a spune ca alternatorul e in parametri trebuie,cu motorul la 1500-2000 ture,sa incarce minim 13,7v si maxim 14,5v.Daca valorile nu corespund poti lua in calcul si o eventuala problema a releului de incarcare.
+3 voturi
A raspuns mohamed_ali (740 puncte) acum 12 ani exact asta vroiam sa aud..daca este o jigodie de releu..ca asta ma chinuia:D ms.;) ceva garant imi fura curent
+3 voturi
A raspuns nextclub (7,490 puncte) acum 12 ani Poti sa iei in calcul si electromotorul.
+3 voturi
A raspuns mohamed_ali (740 puncte) acum 12 ani stefan.angelo am pus masina la tester si alternatorul imi incarca maxim 13.30..
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Perii electromotor,releu incarcare sau in cel mai rau caz electromotorul.
+3 voturi
A raspuns mohamed_ali (740 puncte) acum 12 ani momentan o sa desfac alternatorul sa vad de ce nu incarca la capacitate normala..undeva peste 14...
+1 vot
A raspuns undertacher (430 puncte) acum 12 ani Hai sa-ti spun ce am patit eu cu o baterie Rombat noua:Am cumparat-o,am montat-o si inca de la prima pornire am avut probleme in sensul ca invartea greu.Prima data a luat-o si pornea de fiecare data cand o porneam la interval de mai putin de 5-6 ore ,dar daca o lasam peste noapte ,dimineata deabia invartea si trebuiau  cabluri,desii ochiu magic era verde.Stiind ca bateria este noua am fost cu releu de incarcare cu electromotor ,testere pentru instalatia electrica,contact ,bujii masurat curent de incarcare din baterie si nici o defectiune,ca pana la urma sa iau o baterie de la un prieten sa incerc.Bineinteles ca dimineata mie mi-a pornit iar lui nu.Am fost  la garantie si mi-au spus ca a fost un lot cu probleme si avea un element in scurt.Mi-au schimbat-o si nu am mai avut probleme.
+1 vot
A raspuns mohamed_ali (740 puncte) acum 12 ani ms pt ajutor..insa am pus testerul si imi indica valoare slaba pe incarcare..undeva la 13.30 V si am inteles ca tre sa fie minim 14:)
+1 vot
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 12 ani aceeasi problema a patit si o cunostinta la alta masina , greu ia dat de cap a skimbat de la bujii si fise pana la VERIFICAREA DISTRIBUTIEI .....surpriza mare (IAM ZIS de la inceput - Carbunii sau Rotorul din electromotor) ....cam asta iti recomand sa verifici

Bineinteles a skimbat si baterie si tot si degeaba !!! pana nu a dus la reconditionat electromotorul nu a scapat , acum porneste ca o masina normala , la CHEIE :))
+1 vot
A raspuns nutuka (160 puncte) acum 12 ani poate pierzi curent undeva sau bateria are amperaj mai mic decat iar trebui motorului sau electromotorul

Imagini atasate

+2 voturi
A raspuns mihai1409 (180 puncte) acum 12 ani Omul a spus ca atunci cand ii pune cablurile pe ea porneste, deci nu e de la electromotor.
+1 vot
A raspuns danutze30 (160 puncte) acum 12 ani 90% bornele sunt slabe!!
Daca spui ca ai bateria noua, ori borna este slaba ori cea de la electrmotor
Si la tir a patit un prieten acelasi lucru, a cumparat baterii noi, si dupa nu avea curent, i-am strans borna si nu mai avea nimic
+1 vot
A raspuns ac3r_89 (750 puncte) acum 12 ani baterie rombat cumva?
+1 vot
A raspuns Teddygsi (1,930 puncte) acum 12 ani Salut! da de verificat fulia de la alternator sa gandit cineva,este cea mai tampita chestie posibila,cand merge motoru alternatoru invarte dar nu la turatia normala si cam asta e tensiunea cam 13 v si amperaj nemsa,pentru verificare dai jos electromotoru si verifici fulia.
0 voturi
A raspuns marianaianos (140 puncte) acum 7 ani Am un golf 5 plus....si am aceeasi problema...am baterie noua pe masina si dimineata nu imi porneste motorul...imi arata ca am curent dar nu porneste  nu imi apare nimic in bord...am fost la elec.cand am schimbat bateria, mi a masurat incarcarea si am avut 14,30 a zis k ii buna...seara am pornit o si dimi.nu a mai mers....sa am scapare de curent sau nu a fost destul de incarcata...sunt fata si nu prea ma pricep...am fost din nou la elect.si a zis k nu stie ce are...vreau un sfat bun ...nu stiu ce sa mai fac... :-(