4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > atv 125 nu porneste

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Atv 125 nu porneste

am un atv de 125 cc dar nu stiu de ce nu porneste la aotomat.. am crezut ca nu ii bujia buna , am schimbato dupa aceea am crez ca nu are baterie am pus una de masina . Dar tot nu porneste la automat . Mentionez ca impins porneste foarte usor dupa prima invartitura a pornit ce poate avea ?
A intrebat fanetupcil (200 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 12 ani am avut problema ta la o motoreta...ii zic motoreta si nu motocicleta pt ca e vorba de o mobra..nu stiu daca este relativ dar aveam aceleasi probleme ca tine...le-am rezolvat regland aprinderea..bujia imi dadea scanteia inainte ca pistonu sa ajunga sus..e vb de cativa miimi de sec...sper sa iti fie de ajutor!
+1 vot
A raspuns fanetupcil (200 puncte) acum 12 ani regland aprinderea adica sa schimb cdiul sau bobina ?
+2 voturi
A raspuns stresstm (6,150 puncte) acum 12 ani Lui ii porneste impinsa, problema este cand incearca la automat, eu zic ca nu are legatura aprinderea in cazu asta , daca motorul porneste impins si functioneaza bine. Problema cred ca ar putea fi bendixul sau chiar electromotoru.  Parerea mea :D !

Comentarii:

A comentat coostta (39,490 puncte) acum 12 ani la mobra este un alt sistem de aprindere acolo nu exista electromotor.sistemul este gen cel de distributie daca nu pui aprinderea la punct nu o ia...si mobra o lua inpinsa...dar sar putea sa ai dreptate despre bendix...in teorie, la masini asa e!
+1 vot
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Am avut un buggy cu motor de 125 cmc si cunosc foarte bine motoarele astea.
Regleaza carburatorul si distributia la chiuloasa.
0 voturi
A raspuns Cadilac (180 puncte) acum 11 ani Eu personal am patit , incearca si schimba releul de pornire ! Apoi o sa porneasca imediat