4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Baie ulei Y17DT

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Baie ulei Y17DT

Salut!Am un prieten cu un Opel Astra Hatchback din 2001, motor Y17DT.Acum 2 zile a incercat sa coboare o bordura mai inalta asa cu fata, si a lovit-o sub masina cam pe la jumatatea usilor din fata.De atunci are scutul umed, si are un miros vag de motorina pe el.Se poate sa se fi spart baia de ulei?Mentionez ca ultimul martor din bord care se stinge dupa ce porneste masina este cel de ulei.Are in jur de 10.000 de km cu schimbul asta de ulei.
A intrebat DeejayB (630 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Trebuie verificat...dat scutul jos si vazut pe unde pierde....si ce pierde
–1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Daca se spargea baia de ulei,ramanea mereu aprins martorul din bord,sau cel de completare ulei.
Cel mai simplu pentru inceput,asa cum a zis si alex,da scutul jos si vezi ce e in neregula.
+2 voturi
A raspuns nutujean (13,190 puncte) acum 12 ani DACA SE SPARGE BAIE DE ULEI SIGUR NU MIROASE A MOTORINAAAA!

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani LOgic. :):):)
A comentat DeejayB (630 puncte) acum 12 ani Ei uite ca miroase.Daca stiai, boala lui Y17DT este sa lase injectoarele deschise, si curge motorina in baia de ulei.
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Din injector in baia de ulei ajunge motorina?Pistonul ce mai etanseaza atunci?
Scz ca am intervenit dar imi suna putin ciudat,sau poate nu am inteles,motorina din injector se scurge prin cilindru in baie;atunci pistonul de rol mai are?
El nu ar trebui sa etanseze?
A comentat DeejayB (630 puncte) acum 12 ani Nu stiu.Asta e boala lui.Am auzit de persoane care au scos ~10 litri de motorina din baie.
–1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Din cate stiu eu,daca ai spart baia de ulei si mergi asa cu motorul,nu te mai bucuri mult timp de el,nu se mai unge se gripeaza si gata.
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Pentru asemenea cazuri se suspenda masina pe elevator si se examineaza vizual .
Cum vreti sa depanati online asa ceva?

Comentarii:

A comentat mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani Masinile de generatie noua au tot felul de chestii electronice, nu?  Probabil ca la masina asta si baia de ulei e electronica si merge reparata online, de preferat wireless ca sa nu ungi mufele cu ulei.



P.S.  era o gluma, interpretati ca atare