4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Baterie descarcata

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Baterie descarcata

Buna tuturor!

Detin un VW Polo 6N2 1.4 16V din 2001.Ieri am ramas fara baterie intr-o benzinarie.Dimineata a pornit normal, iar la prima oprire...surpriza!Am primit curent de la o alta masina, am parcurs aprox. 20 km, dupa care, aceeasi problema:curent in baterie 0.Am pus un redresor pe ea, si am lasat-o asa toata noaptea dar fara nici un rezultat.Cand ii dau cheie nu face nici un "gest" sau sunet, dar mi se reseteaza bordul.

Tin sa mentionez ca bateria este cea cu care a iesit masina din fabrica.

Intrebarea mea este:Problema mea se rezuma doar la schimbatul bateriei?(in acest caz ce producatori imi recomandati?un clasament subiectiv mi-ar fi de mare folos)

Sper ca am dat destule detalii pentru a putea fi ajutat.

Toate cele bune!
A intrebat boffTy (25,380 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Este clar bateria terminata;are scurt in elementi.
Marca este in functie de buget.
+1 vot
A raspuns B.81.WGX (4,030 puncte) acum 12 ani verifica contactele la bornele bateriei, sa nu fie slabe, alta cauza ar fi calitatea electrolitului sau nivelul scazut de "apa" din baterie. oricum daca nu da semne de invartire pentru electromotor, schimb-o.
+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 12 ani are deja 10 ani, e normal sa cedeze. iti recomand varta blue.

Comentarii:

A comentat tavi_cc (15,590 puncte) acum 12 ani da,iar cand vei achizitona o baterie noua,pentru garantie,iti va fi verificat si sistemul de incarcare al masinii.Deci mergi pe varianta varta blue,am avut ani de zile asa ceva pe masina fara probleme.Una s.h nu recomand,pentru 100 ron in plus iei una noua si esti scutit de probleme multi ani.Succes
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Sau, poate nu-ti incarca alternatorul. Vezi cureaua de la alternator daca merge, sau poate e destransa. Daca e totul ok cu alternatorul, ia-ti alta baterie, de preferinta :
Bosch acumulator auto S4
Salut :)
0 voturi
A raspuns bas31 (1,600 puncte) acum 12 ani mai intai verifica incarcarea (cu o baterie buna luata imprumut ) probabil bateria veche tre schimbata dar ca sa nu zapacesti si bateria noua verifica alternatorul