4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Bloc motor spart

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Bloc motor spart

Salut!

Am o gaura in blocul motor si pierd ulei la greu. Am lipit cu poxipol,dar dupa ceva timp (din cauza temperaturii ridicate) a inceput iar sa curga ulei :(( .Ce solutii imi puteti recomanda? poate stiti un adeziv mai rezistent sau...

Multumesc!
A intrebat alexander46 (740 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani In ce loc anume e spart?  Exista o solutie de la wurth, nu stiu exact cum se numeste... dar stiu ca face treaba buna.Insa daca blocul motor e spart, recomand schimbarea acestuia. o fisura mica poate duce la deteriorarea completa a motorului si te poate lasa cand ti-e lumea mai draga.

Comentarii:

A comentat alexander46 (740 puncte) acum 12 ani e spart undeva in partea de sus... nu ma prea pricep
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Din ce  metal este blocul? Aluminiu sau fonta ?
Reparatie corecta este doar prin sudura si asta implica obligatoriu demontarea completa a motorului.

Comentarii:

A comentat alexander46 (740 puncte) acum 12 ani blocul este din fonta... este vb despre o bora
–2 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Exista o solutie,lichida,sau sub forma de pudra care iti astupa orice gaura din motor.Eu am avut solutie din aceasta in motor pusese cineva si dupaia 1 an si ceva am mers foarte prost masina,adica imi crestea temperatura,nu mai stiu pe unde se punea parca pe la rezervorul de apa...chiar nu mai sstiu,oricum credd ca la mn mergea prost deoarece odata ajuunsa acasa masina sa constatat ca nu avea nici un bloc motor spart(a fost un sofer prea mecanic daca ma intelegeti:)))Bafta cu motorul vezi ce faci.

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Solutia care astupa o gaura in blocul motor,cu siguranta va astupa toate gaurile din el. :lol:
A comentat Iahim Priest (230 puncte) acum 9 ani S-ar putea sa faci o confuzie. Solutia de care vorbesti este pentru fisurile radiatorului de racire, NU ale blocului motor. Asa ceva am folosit eu recent pentru ca aveam radiatorul fisurat si pierdeam antigel, dar nu stiu sa existe ceva asemanator si pentru blocul motor. Iar daca exista, se pune in motor, peste ulei, nu in vasul de expansiune ("rezervorul de apa" la care te refereai tu).
0 voturi
A raspuns mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani Poti pune o poza cu motorul in care sa vedem unde e gaura?  Eventual sa ne spui si motorizarea, tipul de motor, poate din intamplare dam de un bloc motor asemanator cu al tau.

Comentarii:

A comentat alexander46 (740 puncte) acum 12 ani vw bora,1.9 TDI,motor ALH 90cp...
cea mai buna solutie ar fi sa schimb blocu... dar momentan nu dispun de atatia bani... asa ca orice alta solutie e binevenita :)
bafta!