4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Buna! Exista posibilitatea sa ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Buna! Exista posibilitatea sa cada motorul?

Am cumparat recent un Passat B6 2.0 TDI, a fost testat la service, nu avea probleme la motor si dupa a dus.o cineva la un service sa.i schimbe o garnitura.Acolo a fost desfacut motorul si se pare ca are o problema si au spus cei de acolo ca s.ar putea sa cada motorul.Nu stiu mai multe detalii, n.am fost eu cu masina la service ci un membru al familiei.
A intrebat Tuodr (300 puncte) acum 8 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns mihainstef (21,110 puncte) acum 8 ani Asta e ca si cum ai zice, "ma doare piciorul, o sa mor?"
Da mai multe detalii nu avem cum sa ghicim in stele ce are masina. Normal ca se poate sa cada motorul, dar depinde ce anume sa pice, ce e stricat, etc...
0 voturi
A raspuns bicioc.danut (1,690 puncte) acum 8 ani Salut. Motorul poate sa cada la orice masina. Durabilitatea motorului depinde de la sofer la sofer(felul cum este el exploatat). Daca tii cond de unele chestii si mergi normal cu el, motorul poate sa te tina sute de mii de km. Exploateaza-l normal si nu o sa ai probleme cu el. Aia de la service poate au zis asta la misto ca tu sa pui botul, sa te duci cu masina la ei ca sa-ti mai ia si ei vreo doi bani. Bafta.
0 voturi
A raspuns Tuodr (300 puncte) acum 8 ani Mai multe detalii nu stiu, din cate am inteles cica nu se poate repara dar eu nu cred asa ceva.Cum sa nu se poata repara o asa chestie la masina?

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 8 ani Salut!
Discutam aici ca pe un site de matrimoniale,macar acolo sunt 2 3 poze.MAsina,model,motor,an,km,putere motor.Garnituri sunt cu zecile 'in zona' motorului,de la capac vas expansiune si pana la cea de chiuloasa e cale lunga.Pune detalii complete,explica cat mai pe larg problema si o sa te putem ajuta cu un sfat,parere etc..altfel..vorbe in vant.
0 voturi
A raspuns Tuodr (300 puncte) acum 8 ani Vw Passat an 2006, motor 2.0 TDI, 140 cai, 226.000 km.