4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Ce consum aveti la audi a6 2.7...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce consum aveti la audi a6 2.7 quattro 2006+ ?

De vreo 2 luni am cumparat un audi a6 quattro motor 2.7 diesel cutie automata an 2006 si ma cam sperie consumul in oras , e undeva la 13-14 cand orasul e gol sau noaptea , 15-16 daca prind si ceva stopuri si 17 - 18 cand e putin mai aglomerat , am ajuns si la 20% in aglomeratie .... Din ce am auzit de la alti posesori nu sare de 12-13 consumul in oras oricat de aglomerat ar fi si undeva la 6.5 extern la aceasi motorizare si tot quattro , mie la drum de cluj-bucuresti mers frumos si decent fara prea multe depasiri sub 8.1- 8.2 nu imi ia .... daca resoftarea ar fi o varianta de scadere a consumului sau ce alte probleme ar putea fi ?
A intrebat sonik89 (340 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Fa o diagnoza.Ceva nu este in regula acolo.De verificat in special DPF-ul.
NU este problema de soft,ci un defect permanent.
0 voturi
A raspuns sonik89 (340 puncte) acum 12 ani am facut diagnoza la reprezentanta cand am cumparat masina , nu are erori , cutia de viteze nu semnaleaza nereguli , am facut chiar masurarea presiunii din injectoare , toti sunt in parametrii foarte buni ,masina nu afuma (am bagat degetul in toba de esapament si e foarte curata toba si pe interior si dupa 12,000 km de cand o am ) unde as putea sa merg si ce anume sa cer sa fie verificat ? cei de la reprezentanta mi-au spus ca pe diagnoza totul e in parametrii normali
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Problema asta nu o rezolvi la reprezentanta.Daca ai fost la autoworld,mai bine nu mergeai.Parametri motorului trebuiesc cititi si interpretati de cineva care stie ,si are rabdare sa caute defectul.