4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > ce este de schimbat

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce este de schimbat

salut

am si eu o problema la prezoane de la rotile din spate mi sa dus filetu la prezoane dar si la discuri, nui problema cu prezoanele ca alea le schimb cumpar altele dar problema e in partea cealalta ca nu stiu cum e acolo ca am cumparat dircurile noi (si asa trebuiau schimbate) si am observat ca filetu nu e pe disc ci mai in spate as vrea sa stiu si eu daca problema e grava adica ce va trebui sa schimb si daca ar fi costisitoare treaba

precizez ca am un peugeot 406 coupe
A intrebat vasile_gabriel (270 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Acolo in spate este un butuc in care sunt practicate gaurile filetate pentru prezoane.

Imagini atasate

+1 vot
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani am avut aceeasi problema ca si tine .... a inceput pe 1 prezon si in cele din urma a juns la 3 prezoane , roata se mai tinea in 2 . Am fost la un service, s-au uitat baietii de acolo au vazut ca nu au sansa sa scoata prezoanele si mi-au spus sa cumpar butuc , am cumparat butucul l-au montat si acum merge brici . Concluzia trebuie schimbat butucul .
0 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani ca sa numai ai probleme pe viitor dupa schimbarea butucului  este bine sa ungi putintel prezoanele inainte de infiletare .(vaselina sau ulei ars)

Comentarii:

A comentat vasile_gabriel (270 puncte) acum 12 ani vina nu a fost a mea a fost a unor tarani care miau schimbat cauciucurile si au bagat prezoanele prost ca de atunci nu au mai fost demontate rotile deloc asta fiind iarna montand cauciucurile de iarna iar in martie cand am vrut sa montez cauciucurile de vara am fost la o alta vulcanizare mai buna si cand lea desfacut erau ca dracu dar inca mai tineau si acu cand miam pus iar cauciucuri noi nu prea mai tin prezoanele adica unu deja se invarte in gol
A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Profesional se foloseste vaselina spray cu cupru.
Strangerea prezoanelor ar trebui sa se faca cu cheie dinamometrica.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare