4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Ce fel de leduri se potrivesc ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Ce fel de leduri se potrivesc in bord la opel corsa b din 96 ?

A-si dorii sa imi schimb becurile in bord la opelul meu ( corsa b din 96 ), si asi dorii sa pun leduri. Vreau sa stiu ce fel de leduri sa imi achizitionez si cate , deoarece nu vre-au sa desfac bordul de 2 ori .

VA MULTUMESC ANTICIPAT !

Imagini atasate

A intrebat rotar_emilutz (170 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat col (43,630 puncte) acum 12 ani Scuza-ma ca te atentionez dar sa spune "as dori" si "vreau"

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns marian92 (30,710 puncte) acum 12 ani Cel mai bine apelezi la un electrician, risti sa nu le faci cum trebuie si sa ia foc, dar daca  te pricepi in domeniu  e alta treaba
Mi se pare ca leduri SMD
+2 voturi
A raspuns AlexSpeed (20,510 puncte) acum 12 ani supune-mi si mie ai ledurile direct pe circuitul ceasurilor sau ai soclu pentru leduri?(nu am avut ocazia sa vad o corsa indeaproape)

Comentarii:

A comentat rotar_emilutz (170 puncte) acum 12 ani sincer iti spun nu stiu ca nu am desfacut bordul inca dar o sa iti zic cand o sa fac schimbarea.
+3 voturi
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani

editat de nat04u acum 12 ani

Salut.Eu am leduri in bord de ceva vreme deja...in cazul meu s-au ars becurile de la bord si nu gaseam sa cumpar asa ca...am fost la magazinul de electronice si am cumparat leduri rosii cu rezistenta la 12 v. Toata afacerea m-a costat 3 lei..Am lipit rezistenta de unul dintre picioarele ledului,mai exact de plus dupa care am pus ledurile in bord fara probleme...Piciorul cel mai lung al ledului este plusul. Iti doresc succes.La mine becurile aveau soclu si am scos becurile arse din soclu si am bagat ledul cu tot cu rezistenta in soclu...dupa care le-am rotit in locasul lor din bord.Ledurile merg si acum fara probleme..si bordul lumineaza excelent. In legatura cu nr de leduri pe care sa le pui...cate becuri scoti din bord atatea leduri pui...eu am avut 3 becuri arse in bord adica toate de la bord :)...si tot atatea am pus..Am cumparat led incolor ca si culoare dar care se aprinde rosu..
+3 voturi
A raspuns NBY.SYS (7,900 puncte) acum 12 ani Led de 5 mm mat...culoarea care o vrei tu.si rezistenta de 1 kiloohm sau 600ohm daca vrei sa arda mai tare dar nu tin atata ca cele cu rezitenta de 1kilo. Si cauti niste socluri la piese auto sau daca nu scoti becurile din ale tale.
+3 voturi
A raspuns B.81.WGX (4,030 puncte) acum 12 ani http://www.zexstar.com/product_info.php?info=p64_LED-5mm-Zexstar-10000mcd--20--176--Alb.html
http://www.zexstar.com/product_info.php?info=p65_LED-5mm-Zexstar-10000mcd--20--176--Albastru.html
http://www.zexstar.com/product_info.php?info=p66_LED-5mm-Zexstar-10000mcd--20--176--Rosu.html
leduri cu rezistenta incorporata in lentila si conectare directa la 12V, dupa care, daca esti din bucuresti, mergi pe teiul doamnei sau pe doamna ghica, la magazinele de electronice, si in stocul celor de la syscomelco, gasesti socluri pentru led de 5 mm.
0 voturi
A raspuns giani.golentanu (390 puncte) acum 10 ani Becuri de astea iti trbuie tie pentru bord

Imagini atasate