4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > cold air intake

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Cold air intake

salutare tuturor. am si eu o mica problema. am un fiat stilo 1.8 16v si de curand i-am schimbat motorul pt ca dadea cu fum. mecanicul mi-a spus ca in afara ca am mers fara ulei din cauza unei garnituri de la capacul motorului care nu fusese pusa bine cand iam schimbat distributia, 20 % din uzura acelui motor se datora filtrului de aer sport de proasta calitate care a bagat foarte mult praf in motor.

acum as vrea sa-l schimb cu un kit admisie care sa plece din bara din fata sa bage aer rece nu ca celalalt care baga toata cloceala de la motor si as vrea ceva care sa fie de calitate. mentinez ca am si traseul de esapament schimbat si toba sport.

astept pareri, sugestii, modele cum sa fac sa aibe si un look ok sub capota dar sa fie si bun sa nu mai am probleme cu praful. multumesc:)
A intrebat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani chiar nu stie nimeni nimic despre direct intake?:|
0 voturi
A raspuns dany_2210 (830 puncte) acum 12 ani Am citit cate ceva pe net pt ca si eu vreau sa-mi pun.... Ce marca a fost filtrul tau? k&N par sa fie cele mai laudate; dar oricat de filtru k&n e....trebuie sa il cureti la 10-15000 km in functie de oras :) Costa sub 100 lei un spray de curatat. Si..asa cum ziceai, atentie unde-l montezi, poti sa gasesti pe net poze cu solutii de montare care sa evite aerul cald de la motor.
0 voturi
A raspuns Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani pai il conectez in grila din fata masinii ca am o gura acolo si trage aer chiar din fata. nu stiu ce model de filtru este cel care il am acuma... e unul conic visiniu si nu scrie nimic pe el probabil este o chinezarie ceva. sunt dispus sal curat si la 5000 km nu e o problema doar sa nu bage praf in motor sa nu treaca de el...

Comentarii:

A comentat dany_2210 (830 puncte) acum 12 ani Pe cele k&N sigur scrie... poti sa comanzi de la ei de pe site.
Cat despre montat in grila, nu stiu daca este chiar cea mai buna solutie. Parca citisem ca intra aer mai mult decat trebuie in pozitia aia..din cauza vitezei...ceea ce nu e bine.
A comentat tonu_adrian (3,140 puncte) acum 12 ani kn au filtre f bune dar nu uita ca orice filtru sport , prin definitie, este mai putin restrictiv decat cel oem..iar odata cu aerul trec si alte particule (praf)
+1 vot
A raspuns costinbv (2,240 puncte) acum 12 ani kitul cold air intake de obicei se monteaza in spatele unui far, si se confectioneaza o cutie termoizolanta...nu poti monta filtrul intr-o bara cu gaura sau undeva jos pt ca iti va trage apa cand dai in balti si vei "aranja" motorul definitiv...
cel mai bine te duci la un atelier specializat....chiar daca dai ceva mai multi bani decat daca ai face tu, macar sti ca masina e ok facuta si ai si garantie

Comentarii:

A comentat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani da stiu asta dar eu am gaura originala care este sub grila si e undeva in sus pe sub capota vine ca o serpuire. este gaura unde era conenctat filtrul stock si am zis ca o pot folosi tot pe aceea:) o sa caut sami fac un intake ceva dar cu filtru k&n. multumesc pt raspuns:)

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare