4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Consumatori cu masina oprita

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Consumatori cu masina oprita

Am fost azi mi-am luat baterie noua ,mi-a pus-o pe masina si apoi a pus aparatul ala pe ea sa verifice daca'mi fura ceva.A pus borna cu tot cu cele 2 fire de la amplificatoare si ii aparea -0.15.A zis ca i cam mult.A scos firele de la amplificatoare ,a pus doar borna si aparatul era pe 0 . Mi a zis ca trebuie sa rezolv problema asta . E normal sa consume atat sau e ceva dubios ?
A intrebat figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns george_2smekeru (7,670 puncte) acum 12 ani Fii mai explicit in ceea ce vrei sa zici!  Un consumator cu motorul (nu masina!) oprit poate fi Alarma masinii. Si sunt multi factori care pot duce la acest consum..

Comentarii:

A comentat figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 12 ani Cu motorul oprit :) .Am zis care-i problema . Cu firele de la amplificatoare pe borna imi da  cca -0.14. Ce nu stiu e daca e normal avand in vedere ca ele sunt oprite.
A comentat coffeeman (710 puncte) acum 12 ani Nu este normal. Singurul consumator normal este alarma care consuma de regula pana la 50 mA.
–2 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani Cand cuplezi bateria computerul "pleaca" la fel ca un Windows, doar ca are alt sistem de operare. Isi incarca setarile si face testele de pornire. In perioada asta consuma mai mult, dar asta variaza de la masina la masina. Poate sa depaseasca si un Amper. La incheierea secventei de boot, care dureaza pana la un minut intra in standby si se multumeste cu 20-40mA; cu alarma cu tot. 150mA nu e normal, ai pe undeva o scurgere la masa sau un consumator bolnav.
Nu e de glumit cu asta, pierderile de obicei se amplifica, nu scad, iar cand ajung destul de mari produc caldura. In cazuri extreme ceva fire iau foc.

Comentarii:

A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani Mi se rupe de punctele voastre, nu de-aia imi pierd timpul pe aici, dar as vrea sa stiu ce cred ca rezolva retardatii care ma tot vaneaza sa-mi dea minusuri peste tot, in afara de faptul ca vor deruta niste oameni.
0 voturi
A raspuns AnduDj (4,140 puncte) acum 12 ani nu e normal , cand motorul este oprit nu trebuie sa iti consume (nu foarte mult) , sunt consumatori pe masina care au curent continuu (alarma , casetofon...) dar nu trebuie sa iti consume "atat" . in orice caz mai verifica odata si vezi daca pui aparatul cum trebuie .......si daca tot fura gandeste-te pe ce ai curent continuu si verifica doar acele circuite (ex. alarma , deconecteaz-o de la curent scoti siguranta daca are sau de unde o ai legata apoi verifici si tot asa...)
0 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Amplificatoarele sunt legate bine?de unde este tras la ele firul de remote?
0 voturi
A raspuns figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 12 ani remote-ul vine de la mp3-ul masinii.
0 voturi
A raspuns coffeeman (710 puncte) acum 12 ani Din punct de vedere electric ce vezi tu pe ampermetru este curentul de mers in gol. Ca sa nu existe surprize, trebuie sa ai un releu sau un intrerupator inainte de orice amplificator.