4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Cum imi fac navigatia sa funct...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum imi fac navigatia sa functioneze la o alfa romeo 166?

salut! am o alfa romeo 166 din 2001 si nu imi mai functioneza navigatia plus celelalte functii (telefon, consum, temperatura, etc.).  Cand o pornesc imi zice "bootsector 2.25" inca un rand cu niste cuvinte in germana si apoi "bitte CD einlegen" (nush daca am scris corect dar  ceva de genul asta zice). Din cate am vazut pe net asta inseamna "introduceti CD-ul"... stie cineva ce as putea sa ii fac, sau are  cineva cd-ul care mi-l cere ?  Precizez ca asa am luat-o.
A intrebat marius_dgm13 (690 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Cere CD-ul de instalare.
Fiind o masina mai veche se poate gasi pe la diversi baieti ce se ocupa cu setari auto,eventual la o reprezentanta Alfa.
0 voturi
A raspuns myker22 (27,370 puncte) acum 12 ani asta e o problema de ordin informatic mai degraba, si ma gandesc ca a fost o pierdere de memorie la un moment dat, un scurt sau unitatea centrala schimbata. raspunsul il vei primi la reprezentanta.
0 voturi
A raspuns marius_dgm13 (690 puncte) acum 12 ani am un prieten care lucreaza la autoitalia si mi-a spus ca asa se intampla la modelele de alfa din perioada in care este fabricata a mea, mai exact daca ii bagi un cd piratat sau alte tampenii, asa patesc si singura solutie e sa schimbi toata unitatea, pentru ca e nevoie de nu stiu ce cd care nu se gaseste la noi (asta imi spunea el). Totusi este o problema de soft pana la urma si nu cred ca asta e singura solutie (care e si putin cam costisitoare). Nu se pricepe nimeni sa ii dea de cap?
0 voturi
A raspuns marius_dgm13 (690 puncte) acum 10 ani nu am reusit sa o repar asa ca am luat alta unitate de la dezmebrari. am dat 350 lei si merge perfect si in ziua de azi. multumesc pentru raspunsuri!

Imagini atasate

0 voturi
A raspuns Mondeo (140 puncte) acum 10 ani o mai ai pe cea veche?
0 voturi
A raspuns marius_dgm13 (690 puncte) acum 10 ani da, o mai am. doar ca nu are toate butoanele alea de plastic. lipsesc cateva. 0765 734 379