4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > cum se manifesta cand se rupe ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cum se manifesta cand se rupe caseta de directie?

buna am un peugeot 307 si se aude un zgomot la roti in fata dar nu mereu mia zis cineva cai posibil sa fie caseta de directie cum imi dau seama dacai aia sau nu se poate vedea .
A intrebat mihai.madalin31 (1,250 puncte) acum 9 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Daca se rupe,o roata merge stanga si alta dreapta,in functie de viteza tragi concluziile.
Caseta de directie e imposibil sa se rupa la mers normal,iar zgomotul e greu e identificat on-line.Face la viraje acceleratie,franare,cu ambreiaj sus jos,in ce viteze,de la si pana la ce viteza etc.Incearca sa descrii cat mai precis tipul zgomotului,situatia in care apare si evetual un video/audio.
Ps:sunt destule elemente la puntea fata pentru a putea ghici care e.

Comentarii:

A comentat mihai.madalin31 (1,250 puncte) acum 9 ani cand iau stanga sau dreapta tot volanul sau cand iau vreo groapa dar nu mereu cand si cand si cand  se aude ca si cum as calca un ciob de sticla
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Maxim stanga dreapta si zgomot de ciob e sticla e un zgomot specific(am intalnit la multe modele ale grupului).verifica nivelul uleiului e servo.
A comentat mihai.madalin31 (1,250 puncte) acum 9 ani daca este scazut sa pun sau sal schimb ? si sa nu fie caseta de directie?.multumesc de ras.
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Depine de ce este stricat,daca nu se rezolva cu ulei si aerisit(completezi,ridici rotile de pe fata,virezi usor de la maxim stanga la maxim dreapta si inapoi de cateva ori),se verifica caseta directie(jocurile la cremaliera ar trebui pentru inceput).In functie e rezultat se verifica articulatii roata sau se schimba caseta,cum am zis,on-line sunt doar pareri si probleme teoretice,practica si cazurile difera.