4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Dupa cateva ore dau la automat...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Dupa cateva ore dau la automat 4-5 secunde ca sa porneasca...

Salut, sper sa se gaseasca aici cineva care sa ma poata ajuta. Am un vw corrado vr6, pana sa spal motorul si sa curat filtru de aer (filtru conic, l-am dat cu ulei special) pornea la sfert de cheie. De cand am spalat motorul si am curatat filtrul de aer daca masina sta mai mult de 2-3 ore oprita ca sa o pornesc trebuie sa dau la automat vreo 4-5 secunde, in schimb daca o pornesc inainte de cele 2-3 ore porneste la sfert. Am controlat bujii, fiese, am curatat si uscat delcoul, am controlat pompa de benzina, toate merg stas, care ar putea fi problema? Mersi mult.
A intrebat Sevastian_Vr6 (3,540 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns laurboss (760 puncte) acum 12 ani VERIFICA SI FILTRU DE BENZINA SA NU FIE ANFUNDAT SI CLAPETA DE ACCELERATIE SA NU RAMANA DESCHISA SAU SA AIBE  DEPUNERI....SPOR LA TREABA

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns Sevastian_Vr6 (3,540 puncte) acum 12 ani Filtru de benzina are max 4 luni de cand l-am schimbat. Clapeta de acceleratie am curatato cu o carpa cand am curatat filtru de aer. Am observat ca dupa ce mi se oprea "bazaitul" de la ABS imi pornea la sfert, asa ca am scos mufa de alimentare de la ABS, am bagat-o la loc si acum vad ca porneste bine. Nu stiu ce naiba sa fi fost. Ma gandesc sa nu fi fost vreo eroare la computerul de bord.